PARTYINFO

 

FEVER

Datum konání:
15.03.2008 - sobota
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Rick Stereo vs Grandmaster Cash
Live:
eL Jay, Sugar Mama, Don Robustus
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Sobotní Fever v brněnském klubu 7.nebe
Pozor všem milovníkům stylu disco! Dva měsíce uplynuly jako voda a vaše oblíbená partička opět nažhavila stroj času, aby vám všem přímo ze 70. let přinesla to nej ze stylu disco, hudbou počínaje a steaky konče. S politováním vám musíme oznámit, že ostravská dvojice Disco Bros nám během posledního přesunu uvízla v časové smyčce někde mezi Pražským jarem a loňským létem a bohužel bude na třetím dílu obnovené noci Fever chybět.
 
Neklesejte však na mysli, náhrada víc než důstojná je na cestě – krom residentního DJe a tradičního inventáře noci Fever, kterým není nikdo jiný než Andrea Fiorino v roli vlasáče Ricka Sterea, vám to nejlepší z disca, funku a soulu bude v rytmu šustění dolarů prezentovat Mehdi alias král veksláků Grandmaster Cash. Nebude samozřejmě chybět ani obligátní (a rozhodně ne svatá) trojice performerů ve složení eL Jay, Don Robustus a Sugar Mama a na toho, kdo bude mít opravdové štěstí a podaří se mu během noci identifikovat i posledního člena ansáblu, tajnůstkáře skrývajícího se za aliasem The Riddler, čeká malé překvapení.

Jako obvykle nezapomeňte před zrcadlem pilovat své disco kreace, protože budeme opět soutěžit o hodnotné ceny, a vyrabujte zase šatník svým rodičům, protože v disco přestrojení máte na Fever vstup zdarma!

To vše a ještě více na vás čeká už v sobotu 15. března 2008 v brněnském klubu 7. nebe.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016