PARTYINFO

 

K-1 NO CONTACT

Datum konání:
15.03.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Parukářka park
DJs:
Cwalda (tsunami), Pepek (urna), Davvid (soundproof), IA (soundproof), King John Kill (rzdz), Maccino (rzdz)

2nd stage - 2K (shadowbox.cz), M4Y4 (conspiracy djs), Panorama (shadowbox.cz), Blue4 (blackmesa), Vorel (blackmesa)
Popis:
start 21:00, vstup 40 czk
 
 
Blackmesa.cz & R2D2 uvádí K-1 No Contact v bunkru na Parukářce
K-1 je bojový sport, který kombinuje prvky z thajského boxu, karate, taekwonda, kickboxu a jiných druhů obrany, aby vytvořil ultimátní soutěž, kde vítězí jen jeden! Blackmesa a R2D2 za podpory Shadowbox.cz Vás zvou na netradiční hudební klání, které se odehraje právě v duchu K-1, ovšem bezkontaktně! Drumandbass, raggajungle a tekkno? 
 
Všechno dohromady? Přesně to Vás čeká v sobotu 15. března v bunkru na Parukářce, kde kromě kvalitní produkce a netradičních vizualizací půjde zejména o setkání lidí, kteří kombinují a zkoušejí, tvoří nové věci a baví se … nestojí na místě a tím žijí!

Příznivcům lomeného beatu uvaří ty nejlepší speciality šéfkuchaři ze známé crew SHADOWBOX. Jak říká klasik a headliner dnb stage, 2K: „Hraju, co se mi líbí“ a o mnohé další se nestará, protože ví, že jeho tajemnému pohledu a minimalistickým elegantním pohybům při performanci ještě nikdo neodolal! Přijďte ochutnat něco z dílny 31 rec, Metro nebo Soul:r, koření bude tradiční a osvědčené. Jeho mladší kolega, kterého znáte pod uměleckým pseudonymem Panorama rozhodně neskrývá svou ortodoxně-drumadnbassovou osobnost a mixuje s maximální péčí … má rád labely Subtitles, Metalheadz, Hospital nebo Critical.

Oboustranného meče tomné strany síly a v barvách CONSPIRACYDJS se chopí třetí nasazený sportovec turnaje, M4Y4. Jeho přesné ruce pro Vás nechystají žádný med - Moving Shadow, Violence či Virus. Národní tým zlomeného beatu doplňují a zaštiťují DJs Blue4 a Vorel, které máte možnost vídat a slýchat jako BLACKMESA. Libozvučný liquidík nebo raději poctivou techstepovou řež? A co třeba zamyšlení nad vlastním osudem u rozlitého piva a nenechavých, vrčivých neurofunků? Možná Vás osloví zvuky skladeb pracovně označených jako „pecky“, možná rovnou všechno dohromady! Každopádně od této dvojice očekávejte netradiční podívanou.

Na druhé stagei se představí hned 2 hudební národy, kteří budou bojovat za doprovodu speciálních vizualizací z dílny Cindy Films. Vody rozvíří anatomičtí odborníci Davvid a IA ze SOUNDPROOFu (raggajungle). Pepek z URNA (tekkno) a headliner druhé stage Cwalda z crew TSUNAMI (tekkno). K ranu nastoupi tekknari R2D2 neboli Maccino a King John Kill.

Více info na:
www.shadowbox.cz
www.drumandbass.cz
www.techno.cz
www.rave.cz
www.partypeople.cz
www.poslouchej.net
www.blackmesa.cz
www.parukarka.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016