PARTYINFO

 

ORION HALL 2008

Datum konání:
17.10.2008 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
DJ Yoji Biomehanika, Green Velvet, DJ Rush, Scot Project, Groove Armada (Andy Cato DJ set), Paco Osuna, Alex Under, Shinedoe, Philipp Straub, Lucca & Michal Pavlíček, Ladida, Kaisersoze, Loutka, Dan Cooley, Vectif, Skipworker, Trancegate (live)
Info:
http://www.orionhall.cz
Popis:
vstup předprodej 499/555/665 czk, vip 1666 czk
Line-up:
18:00 - 19:00 Spiriakos
19:00 - 21:00 Lucca & Michal Pavlíček Live
21:00 - 22:30 Green Velvet
22:30 - 00:30 Scott Project
00:30 - 02:00 Yoji
02:00 - 03:30 Rush
03:30 - ??:?? Agent

2nd stage:

19:00 - 20:00 Vectif
20:00 - 21:30 Philip Straub
21:30 - 23:00 Ladida
23:00 - 00:30 Shinedoe
00:30 - 02:30 Paco Osuna
02:30 - 04:00 Alex Under
04:00 - ??:?? Kaisersoze
 
13 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Orion Hall přináší praktické informace před akcí O skvělou atmosféru Orion Hallu nepřijdete! Orion Hall se přesouvá do Bobycentra DJ Rush - dokonale známý a přesto vždy překvapí
Yoji Biomehanika - Extravagantní DJ s duší rockera míří do Brna
Pokud jste si mysleli, že u nás již vystoupily všechny významné osobnosti světové elektronické scény, zmýlili jste se. Japonský DJ, producent a performer Yoji aka Biomehanika se českému publiku představí vůbec poprvé na akci Orion Hall v Brně 17. října. V jeho podání se můžete těšit na extravagantní hudební i vizuální show.
 


Originální image, perfektní djská technika


Yoji aka Biomehanika zaujme na první pohled svým zevnějškem a při bližším seznámení i svou hudební kariérou. Tento charismatický japonský umělec se prosadil nejprve mezi rockery a poté, co v této oblasti dosáhl jistého úspěchu, přesedlal na elektronickou hudbu. Vybudoval si vlastní image, díky níž je na podiu naprosto nepřehlédnutelný. Šokuje svým vzhledem, extravagantním účesem, umělými řasami a výrazným make-upem. V současné době jej můžete spatřit v odbarveném krátkém sestřihu, který vyměnil za již „okoukané“ barevné dlouhé dredy. Pro jeho hudebně i vizuálně originální vystoupení, vzhled a uvolněné chování, je stále považován za „rockovou hvězdu na dnešní taneční scéně“. Yoji však nesklízí úspěch pouze za svou image. Je velmi dobře hodnocen i pro výbornou djskou techniku a bývá tak hudební ozdobou řady megaakcí jako Sensation Black, Dance Valley, Godskitchen, Global Gathering, Mysteryland, Gatecrasher, Slinky, Judgment Sunday či Creamfields.







Remix pro popovou královnu Asie

Své hudební nadání v různých žánrech Yoji rozhodně nezapře, potvrzuje to jeho spolupráce s populární japonskou popovou zpěvačkou Ayumi Hamasaki. Yoji pro tuto mladou umělkyni a asijskou módní ikonu vytvořil remix skladby na její připravované album "Aymi-Mi-X 6“.Výsledkem je působivá kombinace jemného vokálu křehké zpěvačky a hutného elektronického zvuku.

Hard dance kompilace pro Ministry of Sound

Yoji aka Biomehanika je považován za představitele hudebního stylu Hard dance. Právě proto jej oslovil světoznámý klub Ministry of Sound, aby pro něj namíchal jednu z mixovaných kompilací z řady Euphoria. Album „Tech Dance Euphoria“ má vyjít na konci září a Yoji zde představí na třech CD svůj aktuální zvuk. Vedle djingu se Yoji věnuje i vlastní produkci a jeho letošním hudebním počinem byla skladba „Techy Techy“, kterou vydal v únoru a pilně ji představuje fanouškům ve svých setech.

Více informací: yoji.hellhouse.net

Vstupenky: včasný nákup = výhodná cena ! Informace o předprodejích najdete na: Ticketpro.cz.
 
Levné vstupenky na Orion Hall pouze do konce září Dějepis hudebního festivalu Orion Hall Levné vstupenky na Orion Hall pouze do neděle Orion Hall zná další potvrzená jména Orion Hall hlásí návrat a představuje první headlinery

Reporty

 
Videa z Orion Hall od R.o.n.n.y.ho Vyjádření pořadatelů k Orion Hall
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016