PARTYINFO

 

BON TRIP TOUR CZ/SK - DMA WARM UP

Datum konání:
15.03.2008 - sobota
Místo konání:
Lovosice - Jet
DJs:
Bon Trip aka Bon Finix & Tripmain, Carl Lope, Thomaso
Info:
http://www.bon-trip.com
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 – 00:00 Carl Lope
00:00 – 03:00 Bon Finix & Tripmain
03:00 – 04:00 Carl Lope
04:00 – 06:00 Thomaso
 
 
Bon Finix vyráží na turné
Tripmain
 
 
Co je u tebe nového?

Vypadá to, že pro mě bude rok 2008 hodně vzrušující, mnoho velkých party se blíží a také příležitosti v zahraničí. Mé partnerství s Bon Finixem stále sílí. Mimo jiné, tou mou největší novinkou je, že jsem začal s produkcí a tento rok budu spolupracovat s mnoha producenty, abych vydal pár tracků a remixů.



Myslíš, že O2 DMA mohou pomoci Djovi v další kariéře?


Jakékoli ocenění, či zviditelnění může pomoci ve vývoji DJské kariéry. Teď je mnoho lidí skeptických s pojetím a výsledky Dance Music Awards, ale změna formátu letošního ročníku je určitě krokem tím správným směrem, aby tato ocenění nabrala na významu. Jakmile se stanou významnými a více lidí bude akceptovat jejich výsledky, tak si myslím, že se stanou hodně ovlivňující v kariéře DJe.

Odráží podle tebe O2 DMA dění na domácí taneční scéně?

Doposud si myslím, že ocenění správně funguje jen pro špičkové DJe a České festivaly. Mimo to tu bylo pár podivuhodných vítězů, obzvláště hodně kritizovaný Objev Roku, kdy vítězové této kategorie posléze zmizeli a nezanechali po sobě na Taneční scéně ani stopu. Ale jak už jsem dříve zmínil, formát se změnil, nominace jsou krokem tím správným směrem a mám pocit, že těch kroků lze učinit ještě víc, díky tomu by ocenění lépe odrážely to, co se na taneční scéně děje.

Kdo nebo co je podle tebe na scéně největší oldschool?

Myslím si, že tím, co je teď nejvíc old school, je asi mentalita lidí. Neochota jít dál, která se projevuje tak, že to obvykle novému stylu trvá rok, až dva, než se v České Republice prosadí, ale i tohle už se mění, například minimalu to trvalo už pouze rok, aby byl slyšeným a vítaným stylem hudby, setkat se s ním můžete na party Elektra, mé vlastní VIBE a mnohých dalších undergroundových party.

Koho tipuješ jako vítěze letošních O2 DMA?

Na stupních vítězů mnoho změn nečekám. Bude to asi stejné jako loni, jen v jiném pořadí, bude to velká výzva kdo vyhraje. Michael Burian hrál na hlavních festivalech a byl také jediným Českým DJem, který hrál na Sensation White, zatímco Lucca měla obrovský úspěch se svou skladbou „Body Dance“ a také uchvátila masy lidí svým přechodem více k electro/minimal zvuku, takže to opravdu nebude jednoduché rozhodování. Nakonec Orbith sílil na Moravě se svou Elektra party, takže tam bude mít určitě velkou podporu. Krom těch tří nevím o nikom jiném, kdo by byl schopný tuhle Špičkovou trojici překonat, ale můžu se mýlit. Těžko se to odhaduje, uvidíme.
 
Bon Trip Tour @ DMA Warm Up

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016