PARTYINFO

 

ABSOLUTE UPSIDE DOWN PARTY

Datum konání:
21.03.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Nuff (www.djnuff.cz)
Info:
http://www.myspace.com...
info@vertigo-club.cz
Popis:
vstup 100 czk, pro prvních 50 nejrychlejších je k dispozici free guest-list na adrese info@vertigo-club.cz nebo na SMS 774744256
 
 
Absolute Upside Down Party, aneb všechno vzhůru nohama
Klub Vertigo pro vás spolu s Absolutkou na tento pátek připravilo neobvyklou párty. Celý klub bude vzhůru nohama! Ta to nejen přeneseně, ale doslova. Velká párty se bude odehrávat ve stylových dekoracích a je pro vás připravena řada zajímavých aktivit, kterých se budete moci zúčastnit. Za speciálním barem ve tvaru ledové kry pro vás budou akrobatičtí barmani míchat ukázky nových trendy Absolut drinků a servírovat je do sklenic mražených na -5ºC. Zcela zdarma!
 
Barmani jsou připraveni obstát ve vašich výzvách v akci „Absolut Fast Bartending“ – když nad nimi vyhrajete, odnesete si například Absolut placku s vlastní fotografií a designem, kterou vám na místě technici zhotoví. Krásné hostesky pro vás mají nachystané nejrůznější dárečky a soutěže, mimo jiné třeba v recitaci ve „švédštině“ nebo ve vysvobozování lahví Absolutky z ledových kvádrů.

O hudební produkci se postará jednak team Absolutky, který vybral pár skutečně neobvyklých švédských tracků, ale hlavně Dj Nuff (Clublife, radio Kiss, více na www.djnuff.cz), od kterého můžete čekat pořádnou porci progresivního house. Jedná se o první promo akci takto velkého rozsahu, kterou v České republice Absolutka pořádá, tak si jí nenechte ujít!

Vstupné je 100Kč, ale pro prvních 50 nejrychlejších je k dispozici free guest-list na adrese info@vertigo-club.cz nebo na SMS 774744256.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016