PARTYINFO

 

PUBLIC ENEMY

Datum konání:
30.05.2008 - pátek
Místo konání:
Praha 7-Holešovice - Výstaviště
Live:
Public Enemy (usa) + Full Live Band, Vec – křest desky „Funkční Veterán“, Bomb Squad Live
Info:
http://www.hiphopallstars.cz
Popis:
vstup do konce března 290 czk, do konce dubna 390 czk, do 30.5. 490 czk, na místě 590 czk
 
 
Public Enemy už téměř za měsíc - poslední levné vstupenky pouze do konce dubna
Public Enemy přijedou koncem května do Prahy
Přinášíme vám informace o koncertu jedné z nejznámějších hiphopových formací Public Enemy, kteří vystoupí 30. května na pražském Výstavišti. O support se postará DJ Vec a v rámci akce proběhne i křest jeho nové desky „Funkční Veterán“.
 


Public Enemy
jsou jednou z nejlepších a nejdůležitějších hiphop skupin. Přepsali pravidla a inspirovali většinu aktuálních skupin svým kontroverzním politicko pouličním stylem a průkopnickými postupy tomto žánru. Bez pochyby je můžem zařadit na stejnou čáru důležitosti pro rozkvět hiphop kultury se skupinami jako např.: Run D.M.C., Sugar Hill Gang či N.W.A. Najde se jen málokdo, kdo by neznal alba It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back či Fear Of Black Planet od jedné z 100 Nejlepších Skupin historie hudby podle časopisu Rolling Stone a nejlepší rapové skupiny podle Acclaimedmusic.net, kterou je právě Chuck D, Flavor Flav a Professor Griff, neboli Public Enemy. Narozdíl od výše zmiňovaných skupin, které z různých důvodů nefungují, PE jedou neustále. Jejich poslední alba Rebirth Of a Nation (2006) a How You Sell Soul To a Soulless People Who Sold Their Soul? (2007) jsou toho důkazem. Proto jejich koncert v Praze by sis neměl nechat ujít a příjít se podívat na rap.

www.publicenemy.com

www.myspace.com/publicenemyofficial


VEC finišuje, celá česko-slovenská scéna už se brzy dočká Druhé sólo legendy slovenského hip hopu vychází 28.3.2008. Vec je zpátky, je znovu ve hře a vrací se ve velkém stylu. Jeho druhá sólová deska se na pulty prodejen dostane už za čtrnáct dnů. Album Funkčný veterán vychází nejen v klasickém CD formátu, ale také ve formě tzv. USB klíče. K dispozici bude rovněž v digitální podobě... Nejen na Slovensku se netrpělivě čeká, s čím Vec, člen legendárního uskupení Trosky a majitel Aurela za Nejlepší hiphopové album roku 2005, přijde. Album Funkčný veterán se v těchto dnech finalizuje, jistí už jsou všichni hosté, venku je pilotní singl. Skladbu 1.milion si lze poslechnout na www.myspace.com/escapefamily, od příštího týdne bude mít první joint z alba volnou cestu i do rozhlasového éteru. Jako hosta si Vec do skladby pozval Jamese Colea ze Supercrooo. Na albu si zarapuje i druhá polovina české skupiny, Hugo Toxxx. Mezi dalšími hosty se objevují nejen kolegové ze scény (např. Kardinál, Supa, Zverina, Pio Squad, Delik), ale také populární Tina, dále zpěvačka Slivv z kapely Puding paní Elvisovej a též Richard Müller! Už z toho je patrné, že je nač se těšit. Více v pátek 28.3.2008.

Public Enemy - Fight The Power


Generální partner: Telefónica O2 Czech Republic, a. s.
Předprodej na: www.ticketpro.cz nebo v Boombap Shop & Queens Shop & Bbarák Shop
Více Informací na: www.hiphopallstars.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016