PARTYINFO

 

TRIPPIN' POWERED BY BREAKART

Datum konání:
12.04.2008 - sobota
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Xample (uk) & Sigma (uk) feat. Mc CD (uk), Akira, Bifidus Aktif, Kyanid, Thiew, Maekos, Bugaboh
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Sigma a Xample zahrají v olomouckém klubu AMC
Co má společného Trippin' a Breakart? Teď už vše! Dlouholetí kamarádi a promotéři, kteří za těmito kvalitními moravskými akcemi stáli, se sloučili, aby pro vás připravovali ještě lepší drum & bassové party něž doposud, a to jak na Valašsku a Ostravsku, tak i v Praze.
 
Určitě si pamatujete na loňskou novou dnb noc Trippin' & Steppin' (Frýdek - Místek, Praha), kde vystupoval jako hlavní host anglický DJ a producent TC. Naopak Breakart má na Valašsku svou historii v řadě pokračování s řadou anglických hostů jako je Sigma, Subterra, Sabre, Grimey, Hayze, Shuffle, Unix atd.

TRIPPIN' POWERED BY BREAKART je velkolepá párty s hosty z Velké Británie, na kterou jen tak nezapomenete! Bude se konat 12. dubna 2008 v olomouckém klubu AMC. Promotéři pro vás připravili hned několik anglických hvězd: K prvnímu chodu naservírují známou a již ověřenou partičku producentů z Londýna, která bude v Česku vystupovat podruhé.

SIGMA (Viper, Bingo, Charge) má za sebou již pestrou plejádu realesů na známých labelech. Vy se můžete těšit se na jejich 3 decks show. Dalším hostem, kterého podáváme k druhému chodu, bude XAMPLE (Ram Records, Frequency), svěřenec pana ředitele a samotného popravčího Andy C, který v něm našel dalšího talentovaného producenta do své továrny, nesoucí název Ram Records. Xample se v České Republice představí premiérově a kdo nezná pecky jako Low Down, Get on Clouse, Infamous, měl by tento handicap dohonit. Sigma a Xample jsou připraveni masírovat publikum novými dubplaty nejen ze své dílny.

O doprovod těchto hostů se postará londýnský MC CD (LYRIKAL BRUVVAS GRIM, Dust 21). MC CD vystupoval na řadě velkých akcích jak v Anglii, tak i po celém světě, není tedy rozhodně žádným amatérem a v součastné době se věnuje projektu Dust 21 a Crew s Bennie D.

Český support?

Řekl bych, že také velice zajímavý. Back 2 back set si střihne jeden ze členu zmijího dua deejay Akira s ostříleným deejayem Kyanidem z ostravské dvoikytroiky. Dále zahrajou nebezpeční deejayové Bifidus Aktif ze Shadowboxu a Bugaboh z Ostravského WKC Crew; se svými plackami se ukáží i promotéři párty: Thiew z Valašska a Maekos z Frýdku-Mísku, kteří nenechají na parketě žádné tričko suché. Na akci bude pro Vás připraven 20kw soundsystem, Lasers and Lights, Fotbalky, Bar, Strobo, Projekce

Vstup na akci je: Vstup: 20:00 - 23:00 - 130,- po 23:00 - 150,-

V blízké době se můžete se těšit na profily DJs, rozhovory a soutěže o vstupy na akci.

Text:meikos
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016