PARTYINFO

 

CREAMFIELDS WARM UP

Datum konání:
07.06.2008 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Anali (brazil), M.Scuberman, Wolscha, K.Sandra, Robiq, Marco Biary
Popis:
Akce - prodej vstupenek 2 za cenu 1 - omezené množství 30 ks.
 
 
Brazilská DJka Anali míří do klubu Fabric a Perpetuum
Ahoj, bubblesteam zdraví všechny ,,své,, clubbery a clubberky. Místo chystané tiskovky k našemu dalšímu dílu, vám přinášíme špatnou zprávu. Jak už začlo prosakovat do éteru, bohužel jsme se s vedením klubu Envelopa, neshodli na podmínkách dalšího pokračování akce Bubbles v těchto prostorách, a proto jsme nuceni červnový only ladies mejdánek zrušit :( Tímto se vám všem a samozřejmě i všem djkám touto veřejnou cestou omlouváme.
 
Jako náhradu jsme si pro vás připravili tyto akce:

7.6.2008 v ostravském Fabricu, Warm Up Creamfields
Line-up: Anali (Brazil), M.Scuberman, Wolscha, K.Sandra, Robiq, Marco Biary

26.6.2008 v brněnském Perpetuu, Thursday´s Hifi Bubbles
Line-up: Anali (Brazil), Misa Salacova, M.Scuberman, Wolscha, Jeaniss, Nois vs Scarpo, WallyD



Bubblesteam pro vás na sobotu 7.6.2008 připravuje v ostravském klubu Fabric akci: WarmUp Creamfields Central Europe, který se ponese v rytmech electro, melodic techno a trance. Jako headlinerka přijala pozvání brazilská charismatická djane Anali. Druhou spanilou slečnou do teamu bude djane K.Sandra. Za akci Bubbles se představí její residenti Michael Scuberman a dj Wolscha aka Mark Tongue a konečně za ostravský Fabric vám pořádnou dávku taneční mjůzik naservírují mladí, neklidní a talentovaní djs Marco Biary a Robiq.

Na akci budete mít také možnost využít nákupu lístku na Creamfields Central Europe a to 2 za cenu 1 (omezené množství 30ks).

A jelikož na obou akcí vystoupí jako headlinerka brazilská charismatická kráska djane Anali, dovolte nám ji blíže představit.

Jedná se o jednu z nejvýjimečnějších brazilských djane, která se při svých vystoupeních prezentuje výbornou technikou mixu ze tří gramofonů a doslova nakažlivou spontánní hravostí a energií přenášející se na její posluchače. Aně Lidii Mirandě je 23 let. Djskou kariéru započala již ve svých 14letech, kdy byla residentní djkou v Clubu Six v Rio De Janeiru. Zpočátku míchala různé styly od popu až po brazilský rock n´roll. Pod vlivem jejího otce, který byl také dj, se od patnácti dostává k elektronické hudbě, což ji nutilo prohlubovat své djské schopnosti. Jejím prvním stylem, který ji nadchnul, byl progressive house, díky kterému se objevila na menších brazilských evantech. Brzy však v sobě našla zalíbení v melodickém technu, kterému je věrná dodnes. Její sety jsou doslova napěchovány tzv. brazil tribal grooves, které doplňuje svojí další velkou zbraní, jíž je všestrannost a empatie, díky níž dokáže z publika vycítit, co by rádo a ona mu to s chutí a elegancí nabídne. Anali je v současné době rezidentkou v jednom z nejdůležitějších klubů Sao Paula - Manga Rosa, kde ji můžete slyšet každou sobotu, a také v nejvýznamnějším underground clubu - Achtung party in Londrina, který do Brazílie přiváží pravidelně světová jména jako Valentino Kanzyani, Umek, Holgie Star apod. Díky svému djskému umění si, tato 23letá slečna, stihla zahrát ve většině prestižních klubů po celé Brazílii, Argentině a pravidelně se objevuje i na festivalech v Kolumbii. Na našem kontinentu se objevila například v Portugalsku či Rusku.

Anali @ dj set jan 2007 - 3 decks

Track List:

01 - Adrenaline - exciter (wehbba remix) - Adrenaline
02 - Wehbba - Mary's Army - Craft Music
03 - Tiago S - Oh Shit - promo
04 - Wehbba vs Christian Fischer - Catch the fever - Soul Access
05 - Link - Alegria - promo
06 - collins & benham - Not my cup of tea - Analytic Trail
07 - Misjah- On my back - Rerun
08 - Wehbba vs Danilo Lima - Understand this boot - promo
09 - Boriqua Tribez - Lolita- HZ Trax Holland
10 - Marko Nastic - And she was dance in the rain - Adult
11 - Preach vs Marco G - Culture shock (Marko Nastic remix) - Recycled Loops
12 - Hybrid Players - Get Naked - promo
13 - Ali Wilson - Sickbag - Subtronika
14 - Wehbba - Vagabundos s/a - promo
15 - Preach & Marco G - U Know Hit 3 - U Know Hit
16 - Wehbba - Get it- promo
17 - Boriqua tribez - Celina - Spilo Norway
18 - Wehbba - Discoteque - Concept Holland
19 - Ummet Ozcan - Chica Good (Hertz remix) - Adult Holland
20 - Wehbba vs STEPHANE SIGNORE - Whip It Out - Primate
21 - Wehbba - Pimp Ts - promo
22 - Hybrid Players - Life Style - Kazzo

Těšíme se na Vás!
Bubblesteam
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016