PARTYINFO

 

SETY.CZ - DRUM

Datum konání:
26.04.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Brooklyn (subtitles rec.), Babe LN (roxy booking), Stanzim (roxy booking), Halama (tektoys.org), Zwooky (tektoys.org)
Info:
http://www.sety.cz
info@sety.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Oslava úspěšného ročního fungování hudebního serveru www.sety.cz
Fandové elektronické hudby, Váš server www.sety.cz pro Vás pořádá party, kdy s námi můžete oslavit roční, úspěšné fungování našeho (Vašeho) oblíbeného hudebního serveru. Připravili jsme pro Vás večer, plný nekončících setů, od originálního seskupení Drum´n Bass DJ´s, které Vám budou v hlavě dunět ještě druhý den!
 
Přijďte slavit s námi, máte se na co těšit. Při příležitosti našich prvních narozenin jsme pro Vás zajistili nejenom vynikající hudbu, bláznivou videoprojekci, ale také různé soutěže, o kterých se můžete dozvědět více na www.sety.cz. Navíc pro prvních 50 příchozích pivo zdarma! Na akci budou točit desky stálice české DNB scény Brooklyn aka Juanita Juarez, Babe LN, Stanzim, které doplní Zwooky a Halama. (Tektoys.org, Logical sound)



Portál www.sety.cz slaví první rok úspěšného fungování. Za tuto dobu jsme získali návštěvnost v průměru cca 3.000 uživatelů denně. V databázi máme přibližně 4.000 Vašich výtvorů a proteklo skrze nás od spuštění zhruba 100TB dat. Tak neváhejte a přijďte zapařit.

Bližší informace na serveru: www.sety.cz, nebo emailu: info@sety.cz
Partneři akce: Sety.cz (www.sety.cz), Tektoys.org (www.tektoys.org), Drumandbass.cz (www.drumandbass.cz), Shadowbox.cz (www.shadowbox.cz), Partypeople.cz (www.partypeople.cz), Techno.cz (www.techno.cz) , Poslouchej.net (www.poslouchej.net), Radio 1 (www.radio1.cz)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016