PARTYINFO

 

MIDI LIDI

Datum konání:
16.04.2008 - středa
Místo konání:
Brno - Fléda
Live:
Midi Lidi, Bullerbyne, Ventolin, Greatest Hits Collective
Popis:
start 20:00, vstup 120/140 czk
 
 
Midi Lidi & Bullerbyne odehrají koncert ve Flédě
 
 


Midi lidi

Kdo nebyl dlouhodobě v bezvědomí nebo nežije v kompletní izolaci, nemohl za poslední rok nezachytit raketový nástup projektu Midi Lidi. Trio soustředěné kolem filmaře Petra Marka (ex Muzikant Králíček, Dekadentní divadlo Beruška, Kakaduo, Dr. Kombajn zábavy atd.), herce a hudebníka Prokopa Holoubka (ex Triglav, Lynx-Lynx, Dekadentní divadlo Beruška, Dr. Kombajn zábavy) a šperkařky Markéty Lisé, vznikl na základech emo/elektrogothic kapely Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek, jehož jsou všichni tři členy. Fungují teprve od dubna 2006, přesto už za tak krátkou dobu však odehráli velké množství koncertů v ČR a na Slovensku. Loni v květnu jim vyšlo debutové album "Čekání na robota", které se stylově pohybuje napomezí elektra / experimental / IDM, a to ve velmi tanečním a energickém mixu. Hudba je doprovázena odsekávaným sborovým zpěvem originálních českých textů. Součástí jejich živých performance jsou i VJs – Filip Cenek, Magdalena Hrubá a VJ Kolouch (Anymade.org), kteří patří mezi etablované české vizuální umělce.
myspace.com/midilidi


Bullerbyne

Po dlouhých jedenácti letech od vydání svého velmi úspěšného, beznadějně vyprodaného debutu Crappy Crispy Magic Music se loni na podzim s novou deskou My Private Revolt přihlásili brněnští Bullerbyne. Na nové desce jedné z vůbec prvních českých elektronických skupin (její kořeny sahají do roku 1994, předchůdkyně Neue Sprache ještě dále) najdete nejen chytlavé melodie, ale také anglické texty v podání příjemného vokálu frotmana kapely. Moderní elektropop (skladby Bleeding Heart, Fall Again) střídají kytarověji laděné písně (Deep Green and Blue, She Is So Strange), nechybí živější pasáže (Think of You) či taneční pecka (Seconds).
myspace.com/bullerbyne


Dj Ventolin


DJ Ventolin je novým projektem Davida Doubka, elektro-bubeníka skupin Undo a FF0. Svým strhujícím setem, plným nečekaného showmanství okouzlil už na premiéře pražské klubovky Bohemian Like You nebo na festivalu Sperm. Čekat můžete živě vyluzovanou a modulovanou elektroniku z různých přístrojů a krabiček. Je to sekec mazec!
www.myspace.com/djventolin


Greatest Hits Collective

Hity, hity, hity, tak lze vystihnout produkci trojice brněnských Anglánů, známé především jejich rozjetými sety na barové stagei Flédy.
www.myspace.com/greatesthitscoll
 

Fotoreporty

 
Vlk
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016