PARTYINFO

 

REALBEAT 2008

Datum konání:
08.08.2008 - 09.08.2008
Místo konání:
Staré Ždánice - pískovna Oplatil
DJs:
Michael “Grammy” Rose, Ward21, Prague Ska Conspiracy, Mr.Cocoman and Solid Vibes, Švihadlo, Afrodisiak, Urban Bushman, Indy & Wich, LA4, Navigators, Tribetown, King Banana, United Flavour, Zion Squad, Barakaba, Confessions & Mc Jahkoko, more
Info:
http://www.realbeat.net
Popis:
vstup předprodej 450 czk
 
 
Festival RealBeat rozšiřuje line up
Festival Realbeat proběhne začátkem srpna
Datum druhého ročníku reggae festivalu RealBeat bude 8.-9. Srpna 2008. Místem konání  ale tentokráte není Točník, ale větší prostor u Starých Ždánic (blízko Pardubic) vedle pískovny Oplatil, kde loni proběhl 7. Reggae Meeting. Parádní koupání a písečná pláž totiž patří k afro-karibské muzice stejně jako Bob Marley mezi největší legendy hudební historie..
 
V Čechách konečně uzrál čas na velké hvězdy

Stejně jako v minulém roce si festival RealBeat dal za cíl představit domácímu publiku kvalitní zahraniční interprety i to nejlepší z místních zdrojů. Už rozehřívací pražské koncerty ukázaly, že v Čechách konečně uzrál čas na opravdové hvězdy. Nejprve v listopadu rozzářil velkou Lucernu Gentleman, který je nejznámnějším mostem mezi evropskou a jamajskou scénou. V únoru přijel legendární veterán Max Romeo, který bez problemů vyprodal pražský Lucerna Music bar a začátkem dubna dorazil do Roxy další Jamajčan - Daddy Rings , dlouholetý parťák a mentor právě německého Gentlemana. V květnu se všichni milovníci reggae dancehallu dočkají premiérového koncertu největšího jamajského badbwoye jménem Sizzla Kalonji, který nespočtem hitům zásadně pomohl prosadit jamajský dancehall i mezi americké a evropské hiphopery. Buďte si proto jistí, že i samotný druhý ročník open-air festivalu RealBeat představí prvotřídní show…

Festival podpoří Michael “Grammy” Rose!

Hlavní hvězdou dvoudenního festivalu bude tentokráte jamajský zpěvák Michael Rose, nejznámnější hlas legendárních Black Uhuru, s kterými vyhrál v ´85 první reggae Grammy v historii. Mezi jeho nesmrtelné hity patří např. "Guess Who´s Coming to Dinner", "I Love King Selassie", "Shine Eye Gal", "A Stalk of Sensimilia", "General Penitentiary", "Trample the Dragon" nebo třeba "Don´t Mess with Gangster". V neposlední řadě ale musíme zmínit i jeho úspěšný duet s (do Kingstonu přestěhovaným Italem) Alborosiem "Waan the Thing" a hlavně aktuální dancehallový megahit "Shoot Out", který dal jméno i Michaelovu celému evropskému turné během nadcházejícího léta.

Předprodej zahájen!

Předprodej lístků odstartoval 1. Dubna ve všech předprodejových sítích.  Vstupenky jsou k mání první dva týdny za bezkonkurenčních 250Kč. Další program a detaily k festivalu i jeho warm-ups se postupně objevují na festivalových stránkách www.realbeat.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016