PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 - OPEN AIR

Datum konání:
17.05.2008 - sobota
Místo konání:
Brno - Riviera areál
DJs:
David Bowles feat Charlie One & Drum ID, Manio, Chris Sadler, Skipworker, Maylow
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup 200 czk, pro registrované zdarma
Line-up:
21:00 - 22:30 DJ Manio
22:30 - 23:00 Představení soutěžících podniků
23:00 - 00:30 DJ Maylow
00:30 - 01:30 DJ David Bowles feat. Charlie One on vocals
01:30 - 03:00 DJ Skipworker
03:00 - 04:00 DJ David Bowles feat. Drum-ID on live djembé
04:00 - 04:15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže
04:15 - 05:30 DJ Chris Sadler
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Headlinery Havana Club Tour De Bar v Brně budou David Bowles a zpěvačka Charlie One
DJs David Bowles, Chris Sadler, zpěvačka Charlie One a další - taková je hudební nabídka prvního dílu letošního ročníku Havana Club Tour De Bar 2. Akce proběhne v sobotu 17. května v prostorách brněnského koupaliště Riviéra. Pod širým nebem zde poměří své barmanské kvality nejlepší podniky z regionu. K dobrým koktejlům patří i žhavé rytmy, o které se postarají představitelé české taneční scény. Vstup na akci je po registraci na www.tourdebar.cz zdarma.
 
Celovečerní „barmanský open air“ spojený s taneční party začne na brněnském koupališti Riviera v sobotu 17. května 2008 v 21 hodin. Na barech umístěných pod širým nebem bude mezi sebou soutěžit deset barmanských dvoučlenných týmů z vyhlášených podniků z Brna. Vedle chutných drinků nabídne HAVANA CLUB TOUR DE BAR hudební cocktejl v podobě vystoupení DJs Davida Bowlese doplněný o živý vokál zpěvačky Charlie One, dále Chrise Sadlera, Mania Skipworkera a Maylowa. Interpreti vystoupí na venkovní hudební stage. Časový harmonogram akce je v příloze zprávy.

Vstup na akci je pro veřejnost po registraci na www.tourdebar.cz zdarma, stačí u vstupu předložit vytištěnou vstupenku. Vstupné na místě pro neregistrované bude činit 200,- Kč. Pro návštěvníky, kteří se na místo akce dopraví autem, je zajištěno bezplatné parkování naproti hlavnímu vchodu na parkovištích BVV nebo lze využít placené plochy v nadzemních garážích naproti hotelu Holiday Inn

Představení DJs:

Charlie One

Vlastním jménem Charlotte Fairman je širší veřejnosti známá jako Charlie One. Je spojována především se skupinou Ohm Square, která v nedávné době vydala nové album Taking Shape. Aktuální skladba Broken Clocks nazpívaná právě touto zpěvačkou se objevila ve filmu O rodičích a dětech režiséra Vladimíra Michálka. Kouzelný hlas Charlie One si budou moci vychutnat i návštěvníci brněnské HAVANA CLUB TOUR DE BAR, kde zpěvačka bude svým vokálem doprovázet Davida Bowlese. www.ohmsquare.com

DJ David Bowles

Podobně jako Charlie One ani David nepochází z ČR, nicméně si naši zemi oblíbil natolik, že zde již několik let s přestávkami pobývá. Můžeme prozradit, že David se stal novým rezidentem akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR. Jeho skvělé djského umění si tak budete moci vychutnat na každé zastávce letošního barmanského tour.
(dj’s set zde)

DJ Chris Sadler

Je považován za nekorunovaného krále českého funky house a skvělého baviče zároveň. Jeho hudební kariéra se začala na konci 90. let. Vedle hraní se zabýval také produkcí a na svém kontě má tak několik vydaných vlastních skladeb i remixů. Chrisovo jméno se stalo nedílnou součástí lineupu každé stylově zaměřené party, jako rezident pravidelně hostuje na klubové noci Climax v klubu Roxy a vyzkoušel si také roli moderátora v několika českých rádiích.
www.myspace.com/djchrissadler

DJ Skipworker

Patří k nejdéle hrajícím djs na české taneční scéně. Z původně komerčního dje se v roce 1995 stává Skipworker – oblíbený multižánrový dj, který postupně vystupuje ve všech významných českých tanečních klubech. A nejen to, Skipworker dostal příležitost i na velkých halových akcích a festivalech. Jeho djské umění si mohli užít návštěvníci akcí Orion Hall, Creamfields či Open Air Field. V loňském roce hostoval mj. v Liberci na jedné ze zastávek prvního ročníku HAVANA CLUB TOUR DE BAR.

DJ Manio

Je známý především jako člen hudebního projektu E.C.A. Manio miluje house music, a proto si můžete být jistí, že jakmile se postaví za mixpult, tak nevydržíte stát na jednom místě. Pozitivní energie podporovaná žhavými rytmy latina vás rozhodně roztančí. Už chápete, proč je Manio rezidentem HAVANA CLUB TOUR DE BAR?
www.myspace.com/ecaonline


HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly
v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.

Bližší informace získáte na e-mailu: promo@tourdebar.cz
 
Havana Club Tour De Bar 2 - představení brněnských barů V Brně odstartuje druhý ročník barmanské přehlídky Havana Club Tour De Bar

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016