PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 - OPEN AIR

Datum konání:
17.05.2008 - sobota
Místo konání:
Brno - Riviera areál
DJs:
David Bowles feat Charlie One & Drum ID, Manio, Chris Sadler, Skipworker, Maylow
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup 200 czk, pro registrované zdarma
Line-up:
21:00 - 22:30 DJ Manio
22:30 - 23:00 Představení soutěžících podniků
23:00 - 00:30 DJ Maylow
00:30 - 01:30 DJ David Bowles feat. Charlie One on vocals
01:30 - 03:00 DJ Skipworker
03:00 - 04:00 DJ David Bowles feat. Drum-ID on live djembé
04:00 - 04:15 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže
04:15 - 05:30 DJ Chris Sadler
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Headlinery Havana Club Tour De Bar v Brně budou David Bowles a zpěvačka Charlie One Havana Club Tour De Bar 2 - představení brněnských barů
V Brně odstartuje druhý ročník barmanské přehlídky Havana Club Tour De Bar
Po úspěšném prvním ročníku přichází pokračování prestižní putovní soutěže barů - Havana Club Tour De Bar 2. První letošní akce, která odstartuje turné po českých a moravských městech, se uskuteční v sobotu 17. května 2008 na brněnském koupališti Riviera. Své umění zde představí 10 nejlepších brněnských barů. Barmanské klání hudebně doplní program nabitý špičkami domácí taneční scény.
 
První ročník barmanské soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR sice skončil pražským finále teprve na konci února, avšak již v sobotu 17. května odstartuje ročník druhý. Celovečerní „barmanský open air“ spojený s taneční party začne na brněnském koupališti Riviera v 21 hodin. Na barech umístěných pod širým nebem bude mezi sebou soutěžit deset barmanských dvoučlenných týmů z vyhlášených podniků z Brna. Zvítězí ten, kdo dokáže v časovém limitu nejvíce zaujmout odbornou porotu, tedy namíchá největší počet koktejlů, překvapí originálními recepty i atraktivním vzhledem drinků. „V Brně se nachází celá řada výborných barů a podniků, proto bude velmi zajímavé sledovat, jak se barmani předhání v přípravě těch nejlepších drinků,“ říká jeden z pořadatelů akce Jiří Tomaško a dodává: „Koupaliště Riviera zároveň nabízí ideální zázemí pro skvělý mejdan pod širým nebem.“  

K dobrému míchanému drinku či koktejlu patří i ta správná muzika. O hudební doprovod se vedle rezidentních djs DAVIDa BOWLESe za doprovodu zpěvačky CHARLIE ONE (Ohm Square) a MANIA postará také nekorunovaný český král tech-house, výborný bavič CHRIS SADLER či djs SKIPWORKER a MAYLOW.  

Účast na brněnském klání HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 doposud potvrdily následující brněnské podniky:

o    7 nebe
o    Aloha
o    Bastila
o    Club 007
o    Fléda
o    Mersey
o    Perpetuum
o    Vaca Loca
o    Vyhlídka

Trasa letošního tour povede přes Brno, kde proběhne zahajovací večer, také do Prahy, Liberce, Ostravy, Karlových Varů, Plzně, Českých Budějovic, Jihlavy, Zlína a dalších měst. Pro aktuální informace sledujte webové stránky www.tourdebar.cz.
 
HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016