PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
10.05.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Spyker (ru), Dona (ru), Insekt Elektrika, Awacs (sukulent), Carl King (clicking), Gawys
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Bubbles @ houseboat U bukanýra
Management magické noci Bubbles minimal night by Vám rád oznámil, co a jak se bude odehrávat onen večer 10.5.2008 v klubu U Bukanýra. Jako zázrakem se nám povedlo zajistit hned dvě zahraniční jména, kterými jsou Dj Spyker a Dj Dona.
 


Spyker
vlastním jménem Petr Volkov se věnuje taneční muzice již více než deset let, pochází z Ruska, kde dlouhá léta účinkoval v pořadu Dancebox, poslední dobou našel veliké zalíbení v minimalu, čímž se nakazila i jeho přítelkyně Nasťa (Dona), která se věnuje djingu čtyři roky. Dále pro Vás máme velmi speciální český projekt

Carl.EXE: Dvoučlenný projekt vznikl spojením klasického djingu a hrou na živý elektronický nástroj (Roland MC 909) doplněný o efekty, mašinky a nástroje všeho druhu! Jejich vystoupení jsou plné pestrobarevných zvukových koláží a nečekaných situací, které nenechají nikoho v klidu:). Jelikož téměř vždy improvizují, vznikají tak přímo na podiu neopakovatelné fůze zvuků, beatů, melodií a nálad. Pokud chcete zažít a slyšet na tanečním parketě něco netradičního, tak je právě pro Vás tato dvojka tím pravým ořechovým!

Na začátek bude možnost si poslechnout minimalový set od člověka, který si říká DJ Gawyss, věnuje se produkci a hraní techna, ale v našem případě udělá výjimku. A celý večer, jako obvykle doplní Awacs a Insect Elektrika !!!

So C U there!!!! IE

Více info zde: www.bukanyr.cz/parties/bubbles-minimal-night
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Bubbles Minimal Night od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016