PARTYINFO

 

ENTRANCE MEETS EUPHONIC RECORDS!

Datum konání:
03.05.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Marc Marberg (euphonic records, de), Michael C (djmichaelc.com), Jet Fever (fsmusic) & Typhone (djtyphone.com)

2nd stage - Tintin (geckosound) & Bo.dan (solstice rec/roxy booking)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 150 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Typhone
00:00 - 01:00 Michael C
01:00 - 03:00 Mark Marberg
03:00 - 04:00 Michael C
04:00 - 05:30 Jet Fever

chill out djs: TinTin & Bo.Dan
 
 
Entrance @ Roxy Praha
V sobotu 3.5.2008 vypukne v Roxy další tranceový svátek v podobě pravidelné noci Entrance! Hostem bude tentokrát Marc Marberg z Německa za label Euphonic. Společně s ním samozřejmě rezident Michael C, mezi jehož další hosty bude patřit Jet Fever & Typhone. V chill outu tentokrát TinTin a Bo.Dan. Do 23h vstup jen za stovku, start klasicky v deset.
 
Marc Marberg vystupuje jako DJ od roku 1992, začínal v klubech v Německu a postupem času po celé Evropě i mimo ni. Jeho sety jsou položené na trance základech v různých mutacích, občas s přesahem k techno/elektro zvuku. Na počátku 90.let se podílel na organizaci “underground parties”, kde se potkal s lidmi jako Ralph Kayu a Sten Moebius Albert.

Po nutné době a získání zkušeností a přehledu o taneční scéně se pouští do vlastní produkce. V roce 2001 vychází singl s názvem “The W@p” u Euphonic Rec. Singl se společně s velmi vydařeným remixem (Black Emanuelle) ihned katapultoval na přední místa v žebříčku taneční hudby v Německu. Později se tento singl dočkal dvou re-releasů na lebelech Sheer Dance South Africa a NEO Rec UK. Tak pomalu přechází z německého prostoru na evropský, kdy velký vliv měl právě release u NEO Rec. Druhý singl M Marberga z roku 2002 s názvem “Hackin” byl s pomocí Westbam oficiálně zařazen do kompilace na propagaci taneční Love Parade pro Německo a Mexico. O rok později vychází opět re-release tohoto singlu, tentokráte u Warner Music. Určitě největší úspěch pro Marberga, o remixy se postaral Hardy Hard a Sonorous!!! V roce 2004 se dočkala ocenění I Marbergova remix agenda pro J.C.A´s Clubburner “I Begin To Wonder” a Palominův “Perfect Accident”.

Dalším singlem o rok později s názvem “Guarana” se dočkal podpory od djs jako Paul van Dyk, Ferry Corsten, Markus Schulz a Cosmic Gate. Track se objevil na kompilaci Creamfields UK 2005. Marc Marberg vystoupil v roce 2005 opět na Love Parade Mexico, ovšem mezi svoje top vystoupení řadí jednoznačně akci v Akapulku, kde hrál pro nepředstavitelných 200 tis lidí. V roce 2006 uspěl s remixem pro track “Venus” od Stoneface & Terminal, vystoupil na party u příležitosti fotbalového mistrovství světa v Soulu a společně s Davem Clarkem a Ronski Speed v Brně na “tradiční” Apokalypse.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016