PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
10.05.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
IM Cyber (roxy), Babe LN (radio 1), Mystif (neurokyme.cz), Terqua (myspace.com/terqua), Bano (conspiracy djs)

2nd stage - Luke Skunkwalker & Petr-ik
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Květnová Bush v Roxy již tuto sobotu
Sobotní Bush v Roxy slibuje (kromě vstupu do jedenáctí zdarma) opravdu zajímavou sestavu. Vedle korunní princezny české drumandbassové lóže bookingu Roxy IM Cyber zahraje jedna z průkopnic ženského djingu v Čechách Babe LN. Společně s ní dále na hlavní stagei Terqua, Bano a Mystif, který v poslední době skládá v týmu s talentovaným producentem Kubatkem, jehož tracky určitě znáte např. z vysílání Rádia 1. Chill out bude ryze breakbeatový, což vám na místě potvrdí dva nejpovolanější: Yannick a Petr-ik. Generálka na narozeninovou Bush s London Elektricity & MC Wrec již tuto sobotu v Roxy!
 


IM CYBER


Hudbě se věnuje dlouhá léta coby interpretka a producentka, a taky jako novinářka. V roce 1998 si přibrala do své sbírky atributů k saxofonu a flétně i vinylové desky. S vinyly a s DJem Koogim začala obrážet české a slovenské kluby a pracovat tak na své kariéře, která ji vynesla na pozici jedné z nejlepších českých DJek. Kromě evropských pódií předvedla své mixy i v zámoří, v roce 2002 díky své účasti na Red Bull Music Academy v Sao Paulu přičichla k brazilské scéně, kde nasála hudební zkušenosti od kolegů Markyho a XRS. Ostatně žádná djská legenda ji asi nepřekvapí, po boku mnohých už měla možnost si zahrát, ať už třeba na party Take Control, která je též jejím promotérským dítětem, nebo právě na Bushi v Roxy. Tentokrát vystoupí na akci s domácím line-upem sama v roli headlinera.
www.myspace.com/imcyber


BABE LN

První dvě desky, jejichž zvuk se kdy pokusila spojit, byly od Milese Davise a DJ Fooda. Postupně začala přidávat plyn a přes breakbeat se promixovala k drumandbassu, který jí vynesl největší popularitu. S deskami objela půl Evropy, v roce 2003 se jako účastnice RBMA podívala i do Jihoafrické republiky. Babe LN není jen DJkou klubovou, slýchat ji můžete na Rádiu 1, kde vysílá už od roku 2000 (samozřejmě ne v kuse, jen každý pátek od 12 do 15 hodin...). Nejen hudbou ale živ jest Babe LN – jako postmoderní um_ 3 lkyně stojí mezi muzikou, vizuálním uměním a novými médii, k čemuž ji nasměrovalo mj. studium multimédií na pražské AVU.
www.radio1.cz/bln


TERQUA

Třetí dámou do party bude pro tento večer Terqua, která na scéně také není žádnou debutantkou. Zpočátku to ani nevypadalo, že by se měla vrhnout na dráhu zrovna drumandbassové DJky, kupovala si totiž housové desky a tvrdý dnb, který se tu v té době prezentoval, ji ani nebavil. Jenže pak v roce 2000 uviděla živelnou show DJe Markyho na party Global Connection a hned věděla, že tohle je ten správný, energický a různorodý styl hudby, ve kterém by jí bylo dobře. Nicméně její záliba v housu, funky, soulu a trip hopu ji neopustila a promítá se i do jejích melodických drumandbassových setů. Dobře se jí hrálo jak ve známých klubech, Radosti, Roxy či na Flédě, tak na soukromých mejdanech pod širou oblohou.
www.myspace.com/terqua
www.neurokyme.cz/down/mystif/Terqua_Blue_Portugal.mp3


MYSTIF

Mužský element bude v Roxy zastupovat DJ Mystif, člen crew Neurokyme, která vznikla před dvěma lety na troskách kladenského uskupení dool.cz. Parta ovšem nehraje jen neurofunk, jak by se mohlo zdát podle názvu. Sám Mystif, kterému učarovaly vinyly asi před sedmi lety, vozí ve svém bagu kromě drumandbassu taky breakbeat. V dětství k hudbě příliš neinklinoval (jedinou jeho muzikální aktivitou bylo mlácení do xylofonku...), zlákala ho až atmosféra house parties, díky které se začal zajímat obecně o elektronickou muziku.
www.myspace.com/mystif


BANO

Benjamínkem sestavy je zástupce crew Conspiracy DJs – Bano, který začal hrát v roce 2005. Své převážně liquidfunkové desky z oblíbených labelů Hospital nebo Blu Saphir roztáčí pravidelně v pražském Tousteru na akcích Conspiracy Tousting.
www.conspiracydjs.com
www.conspiracydjs.com/wp-content/uploads/bano/bano_studio_set_27_9_06.mp3


Za profily děkujeme Elis (drumandbass.cz)
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016