PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
17.05.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Michael Burian (michaelburian.com) & Roman Rai (solstice rec/roxy booking), Martin Gredner (fabric) & Da Moon (myspace.com/martindamoon)


2nd stage - Airto (roxy booking) & Lillou (roxy booking)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Květnový Zen v Roxy již tuto sobotu
Třetí sobota v měsíci květnu přináší tradiční elektro/house/progressive party s hosty a rezidenty zároveň. Vystoupí všichni naši známí v čele s Michaelem Burianem a Romanem Raiem. Právě těmto dvoum djs patří sobotní zen. Oba dva djs mají na svém kontě nespočet releasů na singlech a oba dva mají ten poslední právě v měsíci nám všem nejmilejším ... (květen :) 
 


Michael Burian
na značce Bohemian Recordings, singl s názvem From Berlin 2 Prague (název jistě napoví kam se ubírá Michaelova hudební produkce, očekávejte gradující elektro zvuk), Roman Rai vydal na Tribal Vision Records singl s názvem Rose Tinted Glasses, pomalejší progressive house track postavený na melodických linkách. Oba dva djs tedy reprezentují aktuální progressive zvuk made in ČR. A každý v jiném hávu a s odlišným důrazem na celkovou kompozici. Proto snad právě tento večer bude jistě zajímavým zážitkem.

To ale nebude zdaleka vše. Jako host přijal pozvání Martin Gredner z ostravského Fabricu, kterého netřeba jistě představovat. Jeho vystoupení v Číně a Londýně proběhla snad všemi kanály o taneční hudbě. Celou sestavu doprovodí dj Da Moon, 2nd stage bude jistě neméně zajímavá, kde vystoupí dj Airto a Lillou. Obrazový doprovod namíchá vj Martin.

Otevíráme klasicky ve 22. Vstup do 23 hod za stovku, poté 150. Sobotní Zen s domácími top djs za pulty - nenechte si ujít jedinečnou příležitost …tuto sobotu v Roxy na ZENU!
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Zenu v Roxy od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016