PARTYINFO

 

THE PROFESSIONALS

Datum konání:
17.05.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Thadeas (lot music), Raymond Shape and William Dusk (bonsai trance progressive), Petr Hauz (lot music)
Info:
http://www.vertigo-club.cz
Line-up:
21:00 - 23:00 Thadeas
23:00 - 01:00 Raymond Shape and William Dusk
01:00 - 03:00 Petr Hauz
03:00 - ??:?? back to back
 
 
The Professional - Old Skool Trance Edition
Také si vzpomínáte na tu sehranou dvojku Williama Bodieho a Raymonda Doyla, jež Vás vždy přesvědčili o tom, že dokonale vědí, co mohou jeden od druhého očekávat? Byli to vždycky takoví svérázní hoši, kteří si moc nelámali hlavu se zaběhnutými pravidly a zákony. Ale přesto to vždycky byli „Ti dobří“ a každopádně - nikdo jim nemohl upřít výsledky a spoustu invence při dopadání zlořádů všeho druhu. Byli to zkrátka Profesionálové.
 
Tak zhruba taková je dvojka Shape and Dusk, přesněji Raymond Shape and William Dusk, jež budete moci zhlédnout a zejména poslechnout tuto sobotu v klubu Vertigo. Za pětiletou historii své spolupráce za sebou již mají značnou řadu vystoupení a to počínaje klubem Fabric v Ostravě, pokračujíc tamější vyhlášenou Stodolní ulicí a také festivaly jako byly Creamfields, až po zahraniční angažmá v klubech např. v Polsku a na Slovensku. Rovněž za nimi je několik let úspěšných produkcí a nejeden projekt. Jejich ve Švédsku vydaný remix singlu „The black hole in my heart“ od producenta Bjorna Fogelberga se udržel po několik týdnů na druhém místě prestižního žebříčku Juno Records a měl oficiální podporu takových jmen jako Matt Darey, Deepsky, Clubbervision, nebo Moshic. Další nahrávka pro tentokrát jejich vlastního tracku „Continuum“ vyjde toto léto na labelu Bonzai Trance Progressive. Jejich sety, které se vyznačují zejména hlubokým zvukem, rytmem a spoustou melodičnosti a děje jsou vyváženou směsí toho nejnovějšího co zvuk progressive trance nabízí v kombinaci s již osvědčenými a známými prvky starších věcí – společně s komunikací s publikem nabízí tedy nejen taneční, ale i hudební zážitek.

Ale protože ani ve starém televizním seriálu na to nebyli sami, i tuto noc mohou očekávat podporu kolegů ze stáje LOT Music. Thadeas, rovněž aktivní a talentovaný producent, v jehož diáři se začínají objevovat hraní až v Řecku a po boku jmen jako je Daniel Kandi, Adam White nebo Daniel Wanrooy. Další zajímavý set můžete čekat od Petra Hauze, který dříve působil ve stáji Labyrinth crew Východních Čechách. Zahrál si tam na Studnice Open Air, či v klubech El Diablo v Hradci Králové, Liquid v Liberci. V Praze také mimo Vertiga hraje v klubech U tří vlků, nebo v Pekelném Baru. Supportoval za gramofony Orbitha, Ladidu, Luccu, nebo třeba Jaydee Jane.

Sobotní noc bude speciální a tak trochu nostalgická, věnovaná z velké části oblíbeným tranceovým oldies. Je tedy jisté, že v sobotu se nudit nebudete, určitě přijďte!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016