PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Stoneface & Terminal (de), Michael C, Matamar, Petr Hauz
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 21:30, vstup 150/200 czk
Line-up:
21:30 – 23:00 Petr Hauz
23:00 – 01:00 Matamar
01:00 – 03:00 Stoneface & Terminal
03:00 – 05:00 Michael C
 
 
Language of Trance: Stoneface & Terminal - poslední info Petr Hauz: Hudba mě začala bavit ve 13 letech Language of Trance - předprodej zahájen
Language of Trance - Stoneface & Terminal
V sobotu 14.6.08 do pražského klubu Vertigo vrací dnes již kultovní tranceová noc „Language of Trance“ pořádaná pod taktovkou dua Matamar a to ve velkém stylu! Headlinery tohoto dílu je totiž velmi oblíbené německé duo Stoneface & Terminal!
 
Djská a producentská dvojice Stoneface & Terminal má na svém kontě dlouhý seznam originálních tracků i remixů, které vydali pod několika různými jmény pod prestižními labely na celém světě. Jejich produkce si získala podporu řady vlivných hybatelů taneční scény, ať je to Paul van Dyk, Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten nebo Markus Schulz. Díky tracku "Merkur" který se objevil na exkluzivní kompilaci PvD pro DJMAG dostali nabídku vydávat u jednoho z nejvýznamnějších tranceových labelů -Euphonic. Tam se spojili s Ronski Speedem a společně stvořili megahit "Incognition/Drowning Sunlight" a později i „Soulseeker“. Incognition hrál snad každý Dj světa a stala se jedním z největších hitů taneční sezóny roku 2005.

Ve své DJské roli jsou Stoneface & Terminal známí pro svůj typický high-energy styl. Jejich vystoupení se setkala se skvělým ohlasem na parties po celém světě. Stoneface & Terminal jsme již dvakrát uvítali v České republice a jejich poslední vystoupení v Retru se setkalo s nadšenými ovacemi. Tentokrát je uvítáme jako hosty noci Language of Trance v komornějším prostředí klubu Vertigo, kde si jejich vystoupení budete moci vychutnat mnohem bezprostředněji.

Dalším vzácným hostem tohoto vydání Language of Trance je MICHAEL C, oblíbená stálice české tranceové scény.vChybět nebudou samozřejmě ani duchovní tvůrci noci duo MATAMAR (Mata C a Mark Airman) a program doplní i nadějný dj Petr Hauz z bookingu LOT Music.

Noc "Language of Trance", která byla první vlaštovkou pravidelných tranceových akcí v Praze a která si v minulém a předminulém roce vybudovala silnou reputaci oblíbené tranceovky, s hosty jako Laydee Jane, Michael C, Kamil Polner (Armada/SK) či Daniel Kandi (Anjunabeats/DK) se také objevila v časopise X Mag v rubrice 24 vyvolených parketů, kde společně s nocí E-Motion jako jediné zastupovaly tranceovou scénu u nás. Po kratší pauze se tato noc vrací a to ještě mnohem našláplejší a propracovanější – těšit se můžete na speciální dekorace, laser show, go-go a hlavně neopakovatelnou atmosféru, která provází každý díl!

Podívejte se například na video z posledního vydání se speciálním hostem Danielem Kandim.





Téměř po celou dobu jeho vystoupení měl celý parket ruce nahoře a celá akce skončila až pozdě k ránu jelikož Danielovi se nechtělo domů a pro rozpařené partypeople naservíroval zcela nečekaně ještě navíc back 2 back set s Thadeasem, který hrál jako poslední.

Video z vystoupení projektu MATAMAR na posledním vydání Language of Trance.



Vstupné je 150Kč v předprodeji Ticketpro a 200Kč na místě.

Více informací najdete na www.myspace.com/languageoftrance a na www.vertigo-club.cz.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016