PARTYINFO

 

GRANDE NOCHE

Datum konání:
17.05.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Pornbugs (de), Jan Drahota, Lukáš Mička

2nd stage - Mr. Spanky
Live:
The Trunk Show (de), guests
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Grande Noche s projektem Pornbugs v Chateau Rouge
Na sobotu 17.5. jsme pro Vás připravili speciální vydání klubovky Grande Noche v Chateau Rouge, jejíž zvláštním hostem bude jeden ze dvou členů elektro-minimalového projektu Pornbugs z německého Lipska. 
 
Spolupráce obou pánů začala v roce 2003, kdy své tracky produkují ještě pod spojením „I.D.O.G. & Crypton“; o dva roky později však vystupují již pod jménem Pornbugs a své skladby vydávají zejména na svém vlastním labelu Bondage Music. Zde najdete jak jejich vlastní tracky, tak remixy skladeb od projektů jako např. Dole & Kom nebo Elastique. Na svém kontě mají rovněž bohatá DJ vystoupení, mezi svá top řadí zejména hraní v Brazílii (např. ve věhlasném klubu The Edge) a měsíc co měsíc vystupují po boku velkých německých jmen jako např. Oliver Koletzki nebo Dominik Eulberg v rámci své vlastní residentní noci v klubu Locca ve Výmaru. Před dvěma lety sestavili a zmixovali první díl kompilace "World Wide Series 1" na brazilské značce Underground Records Brasil.

Jeden ze dvou DJs projektu Pornbugs, Sven, vystoupí společně s residenty večírku Grande Noche, kterými jsou Lukas Micka a Jan Drahota, v DJ setu již tuto sobotu v pražském Chateau Rouge. Vstup do klubu je jako vždy zdarma, tak neváhejte a nepromeškejte začátek, který je opět jako obvykle v deset večer!

Odkazy:
www.myspace.com/pornbugs
www.bondage-music.com
www.myspace.com/bondagerecords
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016