PARTYINFO

 

AXE DARK TEMPTATION PARTY

Datum konání:
10.05.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Misch Masch
DJs:
Jakub V, Milan Kroužil, Mc Erik
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 Začátek promotion hry za aktivní účasti speciální Deo policie (do 02:00)
24:00 Začátek Dance Show
01:00 Druhá Dance Show
01:30 Třetí Dance Show
02:00 Vyhlášení vítězů večera
02:15 Závěrečný program
 
 
Neodolatelná AXE Dark Temptation Party v klubech Misch Masch a Alfa
Neodolatelní muži, krásné dívky a atmosféra svádění. Myslíte si, že to jde jen ve filmu? Že jste již viděli všechno? Tak to je omyl, přichází AXE Dark Temptation! Atmosféru svádění v perfektním prostředí, a tu nejlepší taneční hudbu, ti přináší velmi osobitá, sexy a vtipná značka AXE do tvého města, do tvého oblíbeného klubu. Flirtování, tanec, super muzika, koktejly a všude okolo neodolatelná vůně čokolády, sexy program, večer nabitý jednou performance lepší než druhou.
 
To je AXE DARK TEMPTATION dne 10/05/2008 od 22.00 hodin ve tvém klubu Misch Masch a Alfa.

Potkejte se s Agátou Hanychovou, moderátorem televizní stanice Óčko Jakubem Kubou a jejich znovunalezeným čokoládovým přítelem. Pokud na ně nejsi zvědavý na sexy hostesky a tanečnice z teamu AXE DARK TEMPTATION určitě budeš. Vyzkouší na tobě magii AXE DARK TEMPTATION, dokáží i tomu největšímu playboyovi, že sexappealu nemá nikdy dost. Vyrobíme z Vás flirtující mašinu. A že na dívky nemyslíme ? Naopak. Budete hvězdami tohoto večera, chlapy, kluci i frajeři se okolo Vás budou jen motat a vy okolo nich, nevěříte? To je kouzlo AXE DARK TEMPTATION, které Vám představíme, ale až na té party. Zajímá Vás jaké, že to je kouzlo? Pak se určitě ukažte!

Čokoládová fontána, super taneční choreografie, čokoládová vůně, čokoládové bary plné koktejlů, spodní prádlo STYX, MAXIM DEO POLICE, to vše je jen zlomek toho, na co se můžete těšit. Kromě spousty menších a také větších cen, čeká na nejlepší svůdníky sladká čokoládová láska v podobě ceny od Mandala Spa.

Hot Chocolate Exklusive Relax je určen pro milovníky čokolády. Zaručujeme Vám, že tolik čokolády jste ještě nikdy neměli! Pět silně aromatických čokoládových momentů, si vychutnáte doušek po doušku společně se svým partnerem v maximální péči dvou terapeutů! Přítmí svíček...záře krbu...poslech relaxační hudby... a osvěžující sekt s jahodami nebudou chybět. Čokoládové uvolnění těla i mysli! Pokud od tohoto balíčku očekáváte okouzlující,vzrušující, nevšední a zároveň romantickou atmosféru, zcela jistě budete nadšeni!

Naservírujeme Vám čokoládu nejlépe jak to jde.

Hromadné rande může začít. Dneska to vyjde, uvidíš. Party které se již uskutečnili, předčili očekáváních všech, včetně zarytých skalních party people. Atmosféra akce je opravdu velmi silnou stránkou projektu a stylově pobavit se může opravdu každý. Šňůra celkem 17 Axe DT parties v České a Slovenské republice tedy slibuje opravdu něco co jstě ještě nezažili. Pokud budete mít tu možnost a chcete zažít opravdu neobvyklý flirt, tak nezmeškejte jednu z dalších Axe DT parties.


KDE: KLUB MISCH MASCH, Praha
KDY: 10/05/2008
OD: 22.00h

Line up:

22:00 Začátek promotion hry za aktivní účasti speciální Deo policie (do 02:00)
24:00 Začátek Dance Show
01:00 Druhá Dance Show
01:30 Třetí Dance Show
02:00 Vyhlášení vítězů večera
02:15 Závěrečný program


KDE: KLUB ALFA, Plzeň
KDY: 09/05/2008
OD: 22.00h

Line up:

22:00 Začátek promotion hry za aktivní účasti speciální Deo policie (do 02:00)
24:00 Bramanská show
02:00 Vyhlášení vítězů večera
02:15 Závěrečný program
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016