PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Marwin Shamma (marwinshamma.com), Tibi (bukanyr.cz)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Sexy Beats @ House boat U Bukanýra
Může být muzika sexy? To si tedy pište – a jak! Vždyť už jste se s tím tolikrát setkali... Zavřete oči, na zádech cítíte v pravidelných intervalech jemné vibrace, načechrané plochy vás příjemně uvolňují, pak stačí nějaké to umě schované slůvko a vzrušení vámi prostupuje až ke konečkům každého z těch dvaceti prstíků. A když se vám chloupky ještě postaví do pozoru a pusa roztáhne do stran, pak slyšíte přesně to, co jste potřebovali slyšet a nacházíte se ve správný čas na správném místě. Kdy a kde? Seřiďte si sexy hodinky, nasaďte sexy modýlek a v sobotu v deset na Bukanýru!
 
Jsou tři. Každý z nich má svůj osobitý styl, každý je do té své muziky zamilovaný až po uši a neumí se s ní jen tak bez rozloučení rozejít. Na to jsou to příliš velcí srabi... Marwin Shamma, DJ Tibi a DJ Face. Tak to jsou oni, tři srdcaři - seznamte se! Ne, nechtějte po nich ladnou chůzi po mole, nenuťte je k zatínání naolejovaných svalů na vyholených a opálených tělech - za gramofony a CD přehrávači vám maximálně zavrtí prdelkami. Ale ta hudba... Těch emocí co skrývá a tolik vášně pohromadě! Ten dlouhatánský sen se začne odvíjet přesně vteřinu po desáté a skončí až tehdy, až bude všechno řečeno, tedy spíše zahráno.

Fatty M, rezident této noci, si zmíněné sexy trio vybral pro oslavu svých narozenin a nakonec ho osud zavál úplně někam jinam... Tři podpisy na hudební pohlednici s nápisem Happy Birthday a s portugalskou adresou už máme, tak hezky fixku do ruky a přidejte ten svůj, ať tomu bláznivému Jihlavákovi uděláme radost. Všechno NEJ ty náš sexy Fatty! :)

bukanyr.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016