PARTYINFO

 

HYPNOTIC

Datum konání:
17.05.2008 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
DJs:
Richie Hawtin, Hot X, Crazy Sonic,Fabrizio Maurizi, JPLS (live), Mike Servito, Dennes Deen, FMKA, Felipe
Info:
http://www.hypnotic.at
Popis:
Vídeň - Pyramide, Rakousko
 
 
Hypnotic - Electronic Dance Festival
Po Tiestovi, Carlu Coxovi, Paulu Oakenfoldovi a Felix da Housecatovi, zbýva pouze jeden Dj pro 10 leté výročí G-Teamu: Richie Hawtin! Mnohokrát zkoušený k zabookování. Ale G-Team to dokázal a přínáší Vám tuto superstar na Hypnotic Electronic Dance Festival in the Pyramid!
 
Richie Hawtin je živoucí legenda, SUPERSTAR. Vlastní 2 labely, agenturu, tvůrce nespočetně hitů, je rezidentním Djem všech nejdůležitějších klubů Světa(Sven Väth's Cocoon Frankfurt/Ibiza, Womb v Tokiu,..) a pravidelně vystupuje na všech největších festivalech planety.

Ale to není vše: label Richie Hawtina MINUS, který je jedním z nejdůležitějších hybatelů minimalové scény slaví 10-leté výročí také! A k této události vypravil MINUS úžasnou celosvětovou tour začínající právě na Hypnotic Electronic Dance Festival ve Vídni! Mezinárodní média právě proto sledují tuto událost!

Samozřejmě nenecháváme nic náhodě a na festivalu Hypnotic Dance Festival bude okázalá show, nápaditá světla, skvělý zvuk, Mega-Stage, neuvěřitelné vizuální efekty a mnoho mnoho dalšího. Poslední Hypnotic události nebyly jenom klubové záležitosti, ale víc obrovské koncertní události.

Po všech těch vystoupení umělců, jež již navštívily Rakousko bude vystoupení Richie Hawtina jednou z nejvíce senzačních událostí roku. Uděláte nejlépe, když si koupíte lístek už teď, protože tuhle oslavu narozenin nesmíte vynechat – tam nesmíte chybět!

WIN:
Můžete vyhrát každý týden SUPER-VIP-BALÍČEK na www.hypnotic.at!

Afterhour:
Sunday, 18.Mai 2008
Start: 05.00 a.m. at Club Cataluna (only 50m next to the Pyramid)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016