PARTYINFO

 

TIME 2 FUSION VI - CULTURE IS THE KEY

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
Ganez the Terrible (fr), Sabiani (sk), Deadly Vipers aka Anakin + Akira, Los Fishos Acidos, Duo Blondynos aka M4Y4 + Rudeboy, Fedor (sk), Maara
Info:
http://www.time2fusion.com
Popis:
vstup 60 czk
 
 
Time 2 Fusion VI - Culture is the Key
 
 
O projektu:
Projekt Time 2 Fusion vznikl na začátku roku 2006 v Praze. Hlavním impulsem bylo sjednotit různé a zajímavé mladé umělecké projekty v kompaktní celek, který by se prezentoval na jednom místě v jeden den.



T2F je originální projekt, který si klade za cíl prezentovat moderní, zajímavé umění pro mladé lidi. T2F spojuje více elementů jakými jsou hudba (hiphop, house, drum&bass, breakbeat, elektro, atd.), video art (projekce, mix do hudby), design (návrh webu, letáků, plakátů), umění malby (expozice obrazů, či plastik), fotografování (expozice fotek), ale i programování (website, programy na světla) a další. Na každém projektu obvykle spolupracuje více než 20 mladých umělců a produkčních, kteří se zde  snaží prezentovat svou práci.

Pro mladé umělce je to nejen jedinečná příležitost k představení vlastních děl veřejnosti, ale také ke vzájemnému porovnání těch uměleckých vyjádření, které si pro zúčastněné projekty vybraly. Neméně důležitá je v tomto ohledu pro umělce také výměna zkušeností na národní i mezinárodní úrovni, vzájemná inspirace a seznámeníse s novými trendy. Celkově tak projekt T2F přispívá k rozvoji kulturního projevu v Evropě, k podpoře nových trendů a ukazuje především mladší generaci návštěvníků originální způsob, jakým si mohou k umění vytvořit kladný vztah.

Hudba:
Ganez the Terrible (FR)
Sabiani (SK)
Deadly Vipers - Anakin + Akira (CZ)
Los Fishos Acidos (CZ,YUG)
Duo Blondynos - M4Y4 + Rudeboy (CZ)
Fedor (SK)
Maara (CZ)

Videoprojekce:
Silondi (FR)
Stephane Kyles (FR)
Sheba (CZ)

Výstavy:
Jan Faukner (CZ)
Katarina Bricova (SK)
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016