PARTYINFO

 

JAGUAR LOVE

Datum konání:
30.06.2008 - pondělí
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Jaguar Love
Popis:
start 21:00, vstup 160/220 czk
 
 
Jaguar Love - trio složené z bývalých členů Pretty Girls Make Graves a Blood Brothers vystoupí koncem června v Praze
Blood Brothers porušili nejspíš svoji krevní přísahu tím, že se kapela v minulém roce rozpadla a Pretty Girls by zase mohli obsadit "hroby, které si připravili", ale duch obou těchto kapel žije dál díky Jaguar Love.
 
Trio J-Love se skládá z bývalých členů Blood Brothers - Johny Whitney (zpěv, piano) a Cody Votolato (kytara, basa), společně s bývalou členkou Pretty Girls Make Graves - J. Clark (bicí, basa, klávesy).



Jaguar Love velmi zaujali kapelu Queens of the Stone Age se kterou vystoupili na jejich turné v minulém roce a zároveň se jim podařilo podepsat dlouhotrvající a celý svět pokrývající smlouvu s Matador Records. Jaguar Love se také přidali k dalšímu počinu kapely Pretty Girls Make Graves zrozenému z popela pod jménem The Cave Singers.

Nenechte si ujít debutové album Jaguar Love, v produkci J. Clark, které by mělo vyjít již letos v létě. A zatímco ještě není úplně jasno co mají Jaguar Love za lubem, kapela svým posluchačům slibuje "nekonečnou šňůru vystoupení", která odstartovala 14. března v "Everywherepolis" a jejichž jedna zastávka bude také 30.6. v pražském Lucerna Music Baru

Koncert se uskuteční od 21:00 v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a v pokladně klubu za 160,- Kč + poplatky, na místě 220,- Kč.

www.myspace.com/jaguarloveband

www.musicbar.cz
www.dsmacku.com
www.myspace.com/dsmackupromotion
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016