PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Jihlava - Zimní stadion
DJs:
David Bowles feat Sonya Surprise & Drum ID, Manio, Chris Sadler, Loutka
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup 300 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Na Zimním stadionu v Jihlavě to rozjedou v žhavých rytmech DJ Chris Sadler a Loutka Nenechávejte nic náhodě - přijďte podpořit svůj oblíbený bar!
Havana Club Tour De Bar 2 se letos zařadí mezi největší akce na Jihlavsku
V sobotu 14. 6. 2008 přivítá Jihlava již druhým rokem barmanskou soutěž těch nejlepších barů a podniků z regionu - Havana Club Tour De Bar 2. Pro velký zájem návštěvníků se letošní ročník přesune z DKO Jihlava na Zimní stadion. Akce tak pojme mnohem více návštěvníků a zároveň jim nabídne komfort v příjemném prostředí. Samozřejmě nebudou chybět barmanské exhibice, skvělé míchané drinky a stylový hudební program. Během večera vystoupí Dj David Bowles v doprovodu zpěvačky Sonyi Surprise a řada dalších.
 
I v letošním roce zavítá do Jihlavy netradiční přehlídka barmanského umění HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2. Zatímco v roce 2007 se akce konala v prostorách DKO Jihlava, rozhodli se organizátoři vyhovět velkému zájmu návštěvníků a přesunout ji do kapacitně větších prostor jihlavského Zimního stadionu, kde se tradičně konají významné kulturní akce. „Loňská zastávka turné v Jihlavě ukázala, že místní podniky zde mají opravdu spoustu příznivců. Jsme proto velmi rádi, že se nám pro letošní ročník podařilo zajistit mnohem větší prostory. Právě na Zimním stadionu v minulosti proběhly ty největší regionální kulturní události,“ říká Jiří Tomaško, jeden z pořadatelů Havana Club Tour de Bar.  

V sobotu 14. 6. 2008 se na ploše Zimního stadionu představí zástupci 10 nejlepších a nejoblíbenějších barů a podniků z jihlavského regionu. Během celého večera budou bary mezi sebou soupeřit v tom, kdo dokáže svými koktejly zaujmout návštěvníky akce a namíchat tak co největší množství drinků. K vidění budou zábavné barmanské show, originální kostýmy či stylové dekorace.

Atmosféru jako na karibské pláži hudebně dotvoří Djs David Bowles a zpěvačka Sonya Surprise, Chris Sadler, Loutka či rezident Manio.

V Jihlavě se barmanská přehlídka HAVANA CLUB TOUR DE BAR představila v roce 2007 a zúčastnilo se jí více než 1000 lidí. Pro aktuální informace sledujte webové stránky www.tourdebar.cz. HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí. 
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Nejlepším podnikem v jihlavském regionu byl v soutěži Havana Club Tour De Bar 2 vyhlášen bar Zvláštní schopnosti
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016