PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Jihlava - Zimní stadion
DJs:
David Bowles feat Sonya Surprise & Drum ID, Manio, Chris Sadler, Loutka
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup 300 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Na Zimním stadionu v Jihlavě to rozjedou v žhavých rytmech DJ Chris Sadler a Loutka
V sobotu 14. června 2008 se na ploše Zimního stadionu v Jihlavě představí zástupci devíti nejlepších barů a podniků z jihlavského regionu. O správnou karibskou atmosféru se postarají tí nejlepší čeští house djs. 
 
V sobotu 14. 6. 2008 od 21 hod. se prostory zimního stadionu v Jihlavě promění v karibskou party se vším všudy – skvělými drinky, barmanskými exhibicemi a stylovou muzikou. Na ploše stadionu najdete devět barových pultů, kde budou o přízeň návštěvníků i poroty soupeřit zástupci devíti podniků z Jihlavy a okolí. Do boje o titul nejlepšího baru v regionu se zapojí Caribic Club, Cafe Etage, Excalibur music club, Golem, Mahler café, Netopýr, Phiasco, Ponorka, a Zvláštní schopnosti.

Vstup na akci můžete získat zdarma po registraci na stránkách www.tourdebar.cz nebo je možné si vstupenku vyzvednut v některém ze soutěžících podniků. Lístek na místě vás vyjde na 300,- Kč.

Kdo na akci vystoupí?



DJ David Bowles

David Bowles pochází původem z Francie, nicméně naši zemi si oblíbil natolik, že zde již několik let s přestávkami pobývá. Díky jeho precizní technice a bavičskému stylu hraní mu byla nabídnuta rezidentura na akcích HAVANA CLUB TOUR DE BAR. Jeho skvělé djské umění si tak budete moci užít také na jihlavské zastávce tour. Jako ochutnávku si můžete stáhnout Bowlesův set a kompilaci na stránkách www.tourdebar.cz/dj-sety.



DJ Chris Sadler

Je považován za nekorunovaného krále funky house u nás a skvělého baviče zároveň. Jeho hudební kariéra se začala na konci 90. let v Praze. Vedle hraní se zabýval také produkcí a na svém kontě má tak několik kompilací a remixů skladeb. Chrisovo jméno se stalo nedílnou součástí lineupu každé stylově zaměřené party, jako rezident pravidelně hostuje na klubové noci Climax v klubu Roxy a vyzkoušel si také roli moderátora v několika českých rádiích.



DJ Loutka

Jeho jméno je spojováno se začátky české taneční scény. Loutka se podílel na pořádání parties agentury Roxy Dust a získal rezidentní noc Shake v klubu Roxy. Vedle Roxy se stal rezidentem i v dalších pražských klubech, např. Mecca – akce Meccamix a Wednesday 4 free, Radost FX – Mixer, atd. Věnoval se také vlastní tvorbě a vydal tři singly s jednoduchými názvy: „Second“, „Third“ a „Fourth“; vedle toho namíchal i řadu do dnes velmi populárních kompilací. Tajemství Loutkova hudebního úspěchu se skrývá v jedinečném výběru desek různých houseových stylů a střídáním nálad během setu.

Sonya Surprise – vocals

Zpěvačka Sonya spolupracuje s řadou hudebníků domácí taneční scény. Z jejích nejvýznamnějších projektů jmenujme živá vystoupení s Bélou En., moderátorem hudebního pořadu Frisbee na TV Óčko, nebo desku „Alboom“ DJ Nea, na které se  Sonya podílela jak hlasově tak textově. Její skvělý hlas si budou moci vychutnat návštěvníci jihlavské akce, kde Sonya doprovodí svým vokálem set DJ Davida Bowlese.

DJ Manio

Společně s producentem Rodmanem tvoří hudební projekt E.C.A. a je rezidentem akcí HAVANA CLUB TOUR DE BAR.

Pro aktuální informace sledujte webové stránky www.tourdebar.cz. HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy.
O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
Nenechávejte nic náhodě - přijďte podpořit svůj oblíbený bar! Havana Club Tour De Bar 2 se letos zařadí mezi největší akce na Jihlavsku

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Nejlepším podnikem v jihlavském regionu byl v soutěži Havana Club Tour De Bar 2 vyhlášen bar Zvláštní schopnosti
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016