PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Jihlava - Zimní stadion
DJs:
David Bowles feat Sonya Surprise & Drum ID, Manio, Chris Sadler, Loutka
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup 300 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Na Zimním stadionu v Jihlavě to rozjedou v žhavých rytmech DJ Chris Sadler a Loutka
Nenechávejte nic náhodě - přijďte podpořit svůj oblíbený bar!
V sobotu 14. 6. 2008 se na ploše Zimního stadionu v Jihlavě představí zástupci devíti nejlepších a nejoblíbenějších barů a podniků z jihlavského regionu. Během celého večera budou mezi sebou soupeřit v tom, kdo dokáže svými koktejly zaujmout návštěvníky akce a namíchat tak co největší množství drinků. V předstihu před akcí přinášíme krátké představení jednotlivých barmanských „soupeřů“.
 


Caribic Club
- deset minut od centra Třebíče se nachází hudební klub, kde se určitě budete cítit jako na exotické pláži. Podnik se chlubí stylovým prostředím; dvě hlavní místnosti jsou od sebe odděleny velkým akváriem, kde se prohání dokonce žraloci! V bezpečí u baru z rákosů a palem si můžete dát skvělé drinky za rytmů vaší oblíbené muziky.
www.caribic-club.cz

Cafe Etage - se v soutěži HAVANA CLUB TOUR DE BAR utká o titul nejlepšího jihlavského baru již podruhé. Stylová kavárna nabízí vedle dobré kávy také výborné koktejly a k tomu vám naservíruje porci kultury v podobě koncertu či výstavy.
www.etage.cz

Excalibur music club - je především hudební klub, kde vám vedle skvělé hudby namíchají i výborné drinky. Svými barmany se zde pyšní natolik, že jejich barmanskou show zařadili i do programu coby samostatnou akci. Klub se nachází ve Velkém Meziříčí.
www.excalibur-vm.cz

Golem - ačkoli podle pověsti patří legendární Golem spíše do pražského prostředí, stejnojmenný hudební klub najdete i v Třebíči. Zde nepřehlédnete sochu Golema, avšak to čím klub vyniká je zkušený barmanský tým, na který se můžete těšit i na Havana Club Tour de Bar 2.
www.golem-trebic.cz

Mahler café - se může pochlubit originálními prostory jihlavského historického Domu Gustava Mahlera. Návštěvníkům, kteří sem zavítají, např. do galerie za nějakou zajímavou výstavou, nabízí stylové prostředí a širokou nabídku nápojů od kávy po koktejly.
www.dum-gustava-mahlera.cz/cafe.htm

Netopýr - Club Netopýr se nachází v podzemní části objektu Radniční restaurace v Jihlavě. Nabízí široký sortiment alkoholických a nealkoholických míchaných nápojů. V klubu najdete tři salonky, zajímavostí je velký prosklený světelný taneční parket, který vypadá působivě v kontrastu se starými klenbami. U třech barů vás obslouží celkem šest vynikajících barmanů!
www.disconetopyr.cz/Netopyr.htm

Phiasco - je vůbec prvním cocktail barem v Třebíči. Byl otevřen teprve nedávno, v roce 2007. Vedle nezbytného baru zde najdete i restauraci, salonek a letní terasu. V příjemném prostředí si zde můžete pochutnat na některém ze dvou stovek míchaných nápojů a věřte, že to nebude „fiasko“.
www.phiasco.cz/index.php?page=home

Ponorka - letošního ročníku HAVANA CLUB TOUR DE BAR se zúčastní také oblíbený jihlavský podnik Ponorka. Právě sem míří každý víkend davy lidí toužících po nevázané zábavě. Avšak jaká by to byla zábava bez výborných drinků?
www.ponorka.net

Zvláštní schopnosti - na Masarykově náměstí v Jihlavě najdete příjemnou kavárnu spojenou s barem, která se pyšní tajemným názvem Zvláštní schopnosti. Zda mají nějaké zvláštní schopnosti návštěvníci opouštějící tento podnik jsme se nedozvěděli, ale jsme si jistí tím, že vám zde dokážou namíchat luxusní drinky.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2 - JIHLAVA

Kdy: v sobotu 14. června 2008
Kde: Zimní stadion Jihlava
DJs: David Bowles (Fr) & Sonya Surprise & Drum-ID, Chris Sadler, Loutka a Manio

V Jihlavě se barmanská přehlídka HAVANA CLUB TOUR DE BAR představila v roce 2007 a zúčastnilo se jí více než 1000 lidí. Vzhledem k loňskému obrovskému zájmu se letos turné přesouvá na jihlavský Zimní stadion.

Pro aktuální informace sledujte webové stránky www.tourdebar.cz.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy. O úspěšnosti projektu svědčí fakt, že do prvního ročníku v roce 2007 přihlásilo své barmany celkem 104 podniků a barů z celé ČR. Ty se pak spolu utkaly v barmanských kláních na 11 akcích, jež navštívilo okolo 17 tisíc lidí.
 
Havana Club Tour De Bar 2 se letos zařadí mezi největší akce na Jihlavsku

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Nejlepším podnikem v jihlavském regionu byl v soutěži Havana Club Tour De Bar 2 vyhlášen bar Zvláštní schopnosti
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016