PARTYINFO

 

FASHION TV PARTY

Datum konání:
05.06.2008 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Pierre Ravan, Angel Charlie, Kocour, Chris Cags
Live:
L.B.P., Kelly Snyder
Popis:
start 20:00
 
 
Fashion TV Party na Občanské plovárně: 4 módní přehlídky a 2 klubové stage v čele s fashion DJem Pierrem Ravanem
Fashion TV Party, to je již zaběhlý standard parties, kde se prolínají nejnovější módní kolekce, krásné modelky a kvalitní klubová muzika. Červnové vydání této oblíbené party nabídne zajímavé rozšíření. Díky prostoru pražské Občanské plovárny, kde se party odehraje, lze 5. června očekávat nejen žhavou noc, ale také příjemný večerní  program na rozlehlé terase na břehu Vltavy s krásným výhledem přes řeku na Staré Město.
 
Něco málo před 20. hodinou se v uzavřeném prostoru na břehu řeky pod širým nebem rozjede série módních přehlídek. Návštěvníci se mohou těšit na luxusní dámské prádlo značek Galliano, Kenzo, Lacroix od Champes Elysées Praha, které doplní šperky od Lapis Diamond.

Puma představí svojí novou letní kolekci, ve které nebudou chybět lifestylové kousky jako elegantní šaty, pánské šortky nebo dámské sexy plavky, ale také novinky ze sportovní kolekce v čele se speciální golfovou kolekcí. Perličkou bude módní přehlídka značky se zajímavou historií, De Puta Madre 69.
Založil ji kolumbijský drogový dealer Ilan Fernandes, který byl v roce 1991 zatčen v Barceloně. Ve vězení začal z lítosti nad svými činy navrhovat kolekci triček se slogany, která byla tajně pašována ven z vězení. Po opuštění vězení sehnal sponzora, který mu pomohl rozjet tento projekt, a značka De Puta Madre 69 je dnes známá po celém světě. Název značky pochází ze španělštiny a dal by se přeložit jako "Jsem cool" nebo "Cítím se skvěle" nebo také drsnějším příměrem (znalci španělského jazyka  pochopí). Každému podle libosti...

A nyní k hudbě. Fashion TV party nabídne dvě stage: open air stage a in-house scénu. Úvod obstará americká zpěvačka a pianistka Kelly Snyder, která vystoupí na pontonu na hladině Vltavy. Pokračovat bude rezidentní DJ Chris Cags, v dalším živém vystoupení se představí čím dál populárnější L.B.P., na kterou naváže hlavní hvězda večera, dj Pierre Ravan. Ten je považován za jednoho z prvních fashion djs světa. Již řadu vystupuje na přehlídkách těch nejlepších a nejvlivnějších módních návrhářů této planety, jako jsou Paco Rabanne, Dolce & Gabanna, Roberto Cavalli či Jean Paul Gaultier. Pozdně noční program bude v rukou djů Kocoura a Angel Charlieho.

Speciálním hostem bude česká modelka žijící v Itálii Alena Šeredová, manželka nejlepšího gólmana planety Gianluigi Buffona, čerstvá maminka a také italská televizní hvězda, nebudou chybět ani další známé tváře. Večer budou dvojjazyčně moderovat Diana Kobzanová a Marek Vašut, kteří budou zároveň pořizovat vstupy pro Fashion TV. Pro mlsné jazýčky bude venku k dispozici BBQ, pro romantiky pak bárka i s kapitánem pro projížďku na Vltavě. Přítomné dámy, ale i pánové mohou využít workshopů hairstylingu Petry Měchurové, hair and make-upu produktů Loreal či fotoateliéru Sony.
Samotný prostor Občanské plovárny je zárukou skvělé party, na kterou se jen tak nezapomíná. Jedinečná budouva na hranici Holešovic a Malé Strany už hostila nejednu velkou party a jejich účastníci si rozhodně nikdy nestěžovali. V jedinečné památkově chráněné budově z 19. století se podařilo úspěšně skloubit historii a tradici s moderními interiéry. Na Občanské plovárně návštěvníci naleznou nejen skvělou restauraci a moderní music bar, ale i casino s pokerovým klubem. Více o Občanské plovárně na www.obcanskaplovarna.cz.

Předprodej vstupenek v sítích Ticketstream a TicketPro.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016