PARTYINFO

 

FREE MONDAYS – WARM UP FESTIVALU SOL 2008!

Datum konání:
11.08.2008 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ben Long & Jamie Bissmire aka Space DJz (uk), Jonty Skruff (uk) & Fidelity Kastrow (de), Home & Aleš Bleha
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
22:00 Home
00:00 Aleš Bleha performance
00:30 Fidelity Kastrow & Jonty Skrufff
03:00 Ben Long & Jamie Bissmire aka Space DJz
06:00 The End

chill out - Bni & Danko
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Space DJz, Jonty Skrufff a Fidelity Kastrow dnes na Free Mondays
Už je to tradice. Každé pondělí před Summer Of Love je Roxy rok od roku plnější a atmosféra žhavější. Ano, Free Mondays v Roxy před Summer Of Love je mejdánek ve velkém stylu!
 
A co letos? Asi nebudete věřit svým očím. Summer Of Love warm up na Free Mondays má letos obsazení, za jaké by se nemusela stydět kdejaká velká party! Klub se otevírá ve 22 hodin, kdy se svého řemesla ujme domácí DJ Home a určitě všechny překvapí novým hudebním pojetím svého setu. Neodmyslitelný na tomto warm upu je sám Aleš Bleha, který se letos rozhodl připravit speciální úletovou performaci. A čtvrt hodiny po půlnoci už to pojede na ostro: šílení freaci napůl z Berlína, napůl z Londýna, v Roxy hodně dobře známí - Fidelity Kastrow a Jonty Skrufff káží, co v nich je a co o nich ještě nevíme. Velké finále pondělního Summer Of Love warm upu na Free Mondays sin a starost vezmou Ben Long a Jamie Bissmire, tedy samot ní Space DJz. Co od nich můžeme čekat, to snad ani Bůh neví…

Každopádně co víme je to, že vstupné je ZADARMO a mejdan si užije každý, kdo přijde. Takže? Uvidíme se v Roxy a na Summer Of Love!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016