PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS TOMCRAFT AFTERPARTY

Datum konání:
07.06.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Eagle, Béďa, Richie
Popis:
start 05:00, vstup 150 czk
 
 
Rehab & AXE present Tomcraft - oficiální after ve Studiu 54
Jak jinak zakončit stylovou párty než stylovým afterem - přece v klubu Studio 54! Studio 54 Vám představuje další oficiální afterparty - Rehab & AXE present Tomcraft. Oblíbená sestřičkovská párty Rehab vám pravidelně přináší exkluzivní fashion shows renomovaných modních značek a špickové zahraniční i tuzemské DJs.
 


Host páteční rehabilitace bude vzácný producent a DJ v jedné osobě - TOMCRAFT! Tento pátek 6.6.2008 bude ve znamení sexy sestřiček a dámské deo policie od firmy AXE. Ti z Vás, kteří se chystají na tuto noc, mají možnost warm-upového rozveselení v párty tramvaji - Tramix, za účasti čokoladového muže a místních tram-DJs! Tramix zakončí svou jizdu v 0:30 poblíž klubu Mecca a s platným lístkem mají navštěvníci Tramixu volný vstup na párty Rehab! Pro ty, kterým tohle vše nebude stále stačit, je zde připraven klub Studio 54 a jeho tradiční after parties!

Ani na této první oficiální afterparty ve Studiu 54 nepřijdete zkrátka, velmi silná sestava DJs - Enrico, Eagle, Béďa a Richie jsou totiž zárukou skvělého after-večírku!


 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016