PARTYINFO

 

LAX GRAND OPENING - AFTERPARTY

Datum konání:
14.06.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - LAX
DJs:
Bon Finix, MarcoS, Subgate, Thonic, Looky, Mark Twin, Béďa, Billy Bright, Marty
Popis:
start 00:30 slavnostní otevření, vstup zdarma, afterparty start 08:00, vstup 150 czk, holky 100 czk
 
 
Afterklub LAX - afterklub tak trochu jinak!
 
 
Pro ty, kteří se chtějí skvěle bavit i po zavření jejich oblíbených klubů máme skvělou zprávu, která je rozhodně potěší. V noci ze soboty 14.6. na neděli 15.6., přesněji půl hodiny po půlnoci, se slavnostně otevře nový pražský afterklub LAX! LAX se nachází v prostorách klubu Lávka (Novotného Lávka 1, Praha 1) přímo v centru Prahy a všichni návštěvníci klubu se mohou mimo kvalitní hudební produkce, která je bude bavit každou sobotu a neděli od 3. hodiny ranní do 10.hodiny dopolední, těšit na luxusní prostory klubu, kvalitní zvukový aparát, široký sortiment drinků na barech a hlavně slušné zacházení s návštěvníky klubu, které je pro vedení klubu na prvním místě!

Nutno podotknout, že klub není určen pro úplně každého a tak se nemůže stát, že se v něm setkáte s partypeople, kteří už jsou více než je zdrávo.:) Klub je vybaven kvalitním zvukovým aparátem QSC sound, se kterým budou všichni návštěvníci zaručeně nad míru spokojeni.

Slavnostní GRAND OPENING klubu LAX se nemůže obejít bez všeho, co k slavnostnímu otevření patří! Všichni, kteří do klubu LAX již tuto sobotní noc zavítají, se tak mohou těšit na 9 dj´s, kteří zahrají speciální GRAND OPENING SETY!

Zahrají Bon Finix, MarcoS, Subgate, Thonic, Looky, Mark Twin, Béďa, Billy Bright a Marty. Vedle nabitého line-upu Vás ještě čekají Go-go tanečnice, welcome drinky, spousta zábavy a zaručeně skvělá atmosféra!

Vstup na LAX GRAND OPENING, který proběhne v noci ze soboty na neděli od 00:30 hod je zdarma!

Protože o kompletním měsíčním programu afterklubu LAX budete informováni v příštím týdnu, již nyní Vás informujeme o programu na příští víkend sobotu 21.6. a neděli 22.6.

LAX sobota 21.6.
MarcoS, Subgate, Hozzy

LAX neděle 22.6.
Mark Twin, Andy T, Billy Bright

V příštím týdnu budete také moci dostat kompletní informace o klubu na internetových stránkách  www.myspace.com/laxafterclub.

Zavítejte do nového afterklubu Lax a vychutnejte si Vaší afterparty tak trochu jinak!!!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016