PARTYINFO

 

BORA BORA

Datum konání:
18.07.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Angel Charlie, David Monoszon, Tommy Rogers & Peet
RnB Stage open air - Kaz D & Rawal
Blue Lagoon Stage - Pat Heart, Kristo
Popis:
start 22:00, vstup 190/290 czk, vip 690 czk, držitelé duplex karty 190 czk
 
 
Bora Bora - letní pirátská párty sezóna se zavíra
Po dvou úspěšných parties Bora Bora přichází poslední závěrečná noc pro tuto sezónu. Ta se bude opět konat ve velkém prostředí klubu Duplex na třech pódiích s 10 DJs. Návštěvnicí dostanou nové VIP karty Duplex klubu a prvních 200 party people čeká překvapeni. Oficiální Warm up se bude konat v prostoru luxusního KU lounge baru, afterparty jako vždy v klubu LeClanu.
 
Společenskou atmosféru dotváří výběr DJů, kteří sebou přivádějí dobrý crowd lidí a množství známých osobností párty scény. Nebude chybět i venkovní stage na terase, kde si zatančíte při panoramatickém výhledu na historické jádro Prahy.

Krásné letní počasí si užijete na chillout outdoor stagi postavené na střešní terase Duplexu příjemným posezením, beach barem. Zatančíte si při panoramatickém výhledu na historické jádro Prahy.

Zábavná Show je nedílná součást párty Bora Bora. Od řádění sexy pirátek a pirátů, přes tématické pojetí pódií: Captains Sparrow Stage (hlavní house stage), The Blue Lagoon Stage (deep house, chillout stage), The Black Jack Stage (venkovní RnB stage), až po rozdávání zmrzliny zdarma sexy pirátkami v bikinách.

Vstupné:
- předprodej 190,- www.ticketstream.cz  
- na místě 290,- Kč
- VIP 690,-
- držitelé duplex karty 190,-

Start 22:00, vyhni se dlouhému čekání ve frontě a přijď raději dřív.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016