PARTYINFO

 

STARLIGHT 2

Datum konání:
18.07.2008 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Marty Crow, Nesquik, LX Sound, Nuff
Popis:
start 22:00, Diverse Fashion Show
Line-up:
22:00 - 23:30 LX Sound
23:30 - 00:30 Nuff
00:30 - 01:00 Fashion show Diverse
01:00 - 02:30 Nesquik
02:30 - 04:00 Marty Crow
04:00 - 05:00 Nuff
 
 
Fabric presents: Startlight - Diverse fashion edition
Klub Fabric si pro Vás přichystal druhé pokračování housové noci Starlight! V pátek 18. 7. 2008 vás přijede rozehřát rezidentní a úspěšná noc pražského klubu Duplex - Startlight s fashion show módní značky Diverse! Můžete se těšit na dekorace v tématu Starlight a vašim očím budou také lahodit specialní videoprojekce a módní přehlídka plná krásných modelek a modelů - to vše očekávejte půl hodiny po půlnoci v klubu Fabric! 
 
Na této akci se Vám v plné zbroji představí i její DJs, rezidenti klubu Mecca a Duplex: Nesquik (djnesquik.com) a Marty Crow (djmartycrow.cz). Dj Nesquik je spoluzakladatelem prvního rehabilitačního hudebního centra v Praze (REHAB) + vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup-u 2003. Jeho hraní sahá daleko za hranice ČR a zahrál si po boku velkých jmen jako jsou například: Junior Sanchez/US, Tomcraft/DE, Corvin Dalek/DE atd.

Dále se můžete těšit na rezidenta noci DJe Marty Crow. Martyho sety jsou nesmírně energické a improvizující. Jeho zvuk tvoří často až několik hudebních stylů a prvků najednou! Vystupoval s mnoha zahraničními DJs jako jsou: Lee Dagger, Lisa Loud, Pet Doyle a mnoho dalších jmen. Jako support tohoto večera se objeví i mladá ostravská krev - oblibený DJ Nuff! Jejich sety vás rozhodně nenechají odpočinout ani na minutu a udrží vás na parketu až do ranních hodin! Pořádně se ohoďte a přijďte se osobně přesvědčit, že tato noc bude opravdu vyjímečná.

Více info na:
www.myspace.com/duplexstarlight & www.fabric.cz

Profesionální módní přehlídka renomované americké značky Diverse. Informace najdete na www.fabric.cz nebo v prodejně DIVERSE (www.diversesystem.cz) na adrese:

TTI - Group, spol. s. r. o.
Františka a Anny Ryšových 248
721 00 Ostrava - Svinov
Czech Republic
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016