PARTYINFO

 

MYSTICKÝ LES - BLÍZKÁ SETKÁNÍ

Datum konání:
29.08.2008 - 31.08.2008
Místo konání:
Věšín - Rekreační středisko
DJs:
Psychedelic Dome - Juggler (Crystal Matrix Records, Utopia Records, PT), Cyberwolf (Nabi Records., Australie), Gyrro (Spectral Sound, Mystika Festival. SK), Ish-Ty (Transient Records, Quadradelic Society. SK), Kary (Psyverse. SK), Demented (Basement Records. SK), MiM, Ondrej Psyla (Mystical Waves), Roman Rai (Tribal Vision Records, Solstice Music), Lolla (Zero Point), MP (HedoniX), Prenatal (HedoniX), Filipsz (HedoniX), Gondar (Trancedelic Family), 000333 (Mimo-Tv), Jirik (Shiva Crew), Stagi (Independent), FM (Independent)
Chill Out Dome - Gyrro (Spectral Sound, Mystika Festival. SK), Psyionicl (Zahadum Sphere, SK), Ramoon (Mandalight. SK), Cryptical (Zahadum Sphere. SK), Dwaid (Mandalight. SK), Kapca (PsyAlaska. SK), Osku (Goblin Records. SK),
Ondrej Psyla (Mystical Waves), Jirik (Shiva Crew), Rachetik (HedoniX), Peky (HedoniX)
Live:
The Psy Cut Finger (No Comment Records, Dark Life Records. Poland), Multi Evil (5th Element Records, Dark Life Records, No Comment Records. Poland), Gyrro (Spectral Sound, Mystika Festival. Slovakia), Gappeq (Wirikuta Recordings), Bantha Psychedelic Crew, Gem Reflection
Info:
http://mysticky-les.com
info@mysticalwaves.com
Popis:
start 29. 8. 21:00, vstup 350 czk, jeden den 250 czk, YourTeaRoom, FlyingMouse Shop, Space Bar by Mithras Temple, Fire Show, Bar by Circus, Mystical Cinema Area, Performance Theatre, Stage (psychedelický geodesický dóm) je kryta pro případ deště
Line-up:
Psychedelic Dome:

20:00 FM (Goblin Records)
22:00 Bantha Psychedelic Crew - Live
23:30 MP (HedoniX) P
01:00 Gappeq-LIVE (Wirikuta Recordings)
02:30 MiM (BioCore)
04:00 Maverick (Psyalaska. Slovakia)
05:30 Juggler (Utopia Records/Crystal Matrix Records. Portugal)
08:00 Gyrro.LIVE+Dj set (Spectral Sound. Slovakia)
10:00 Demented (Basement Records, Sonic Boom. Slovakia)
12:30 Kary (Psyverse, PRGRSV. Slovakia)
14:30 Gem Reflection-LIVE (Bantha)
16:00 000333 (Mimo-TV)
18:00 Roman Rai (Tribal Vision Records, Solstice Music)
20:00 Stagi (Independent)
22:00 Prenatal (HedoniX)
00:00 CyberWolf (Nabi Records. Australia)
02:00 Multi Evil vs Psy Cut Fingers LIVE (5th Element / No Comment /Poland)
04:00 Osku (Goblin Records. Slovakia)
05:30 Ish-Ty (Transient Records, Quadradelic Society. Russia)
07:30 Ondrej Psyla (Mystical Waves)
09:30 Gondar-LIVE+Dj Set (Trancedelic Family)
11:30 Dwaid (Mandalight / Slovakia)

Chill out:

22:00 Psyionicl (Zahadum Sphere /Slovakia)
01:00 Maverick (PsyAlaska / Slovakia)
03:00 Gyrro (Spectral Sound / Slovakia)
06:00 Kapca (PsyAlaska /Slovakia)
10:00 Osku (Goblin Records / Slovakia)
12:00 Psygor (PsyAlaska / Slovakia)
14:00 Mystical Cinema Area
18:00 Ramoon (Mandalight / Slovakia)
22:00 Dwaid (Mandalight / Slovakia)
01:00 Cryptical (Zahadum Sphere / Slovakia)
04:00 Peky (HedoniX)
07:00 Rachetik (HedoniX)
10:00 Ondrej Psyla (Mystical Waves)
 
 
Psytrance festival Mystický les proběhne na sklonku léta
Od pátku 29.8. do neděle 31.8. 2008 proběhne v rekreačním areálu Věšín (okres Příbram) open air festival Mystický les…Blízká setkání. O hudební produkci se postarají DJs z domácí a světové psytrance scény. Návštěvníci se mohou těšit i na speciální dekorace, performance a videoprojekce. Celková vizuální koncepce je inspirovaná vědeckofantastickým románem bratří Strugackých Piknik u cesty (Stalker).
 
Na festivalu Mystický Les vystoupí hned několik zahraničních hostů. Na hlavní stage s 10 kW sound systémem živě zahrají dva dark psytrance projekty z Polska – Multi Evil a Psy Cut Fingers. Dále zde vystoupí australský DJ Cyberwlf z labelu Nabi Records a příznivce full-on psytrance potěší DJ Juggler (Crystal Matrix, Porgutalsko). Ze Slovenska přijede DJ Gyrro s novými tracky, které zahraje v ranním live actu. Kromě toho si návštěvníci poslechnou dalších 15 českých a slovenských DJs.



Nebude chybět útulný chill-out, ozvučený hudbou slovenských a domácích DJs i živých vystoupení.

O proměnu prostoru party a okolního lesa v tajemnou Zónu se postará výtvarník Alienjedna a další tvůrci spolu s protagonisty divadelní performance společnosti Laboratory a ohnivé show. Atmosféru doplní UV-aktivní plátna a dekorace spolu s projekcí psychedelických vizí sedmi špičkových VJs ze střední Evropy.

Připravují se i workshopy – potisk oblečení technologií sítotisku a výroba UV-aktivních masek.

Areál se nachází uprostřed lesa zhruba 3 kilometry od obce Věšín, nedaleko Rožmitálu pod Třemšínem (okres Příbram). Účastníci festivalu se mohou ubytovat  v chatkách nebo ve vlastních stanech. Občerstvit se bude možné u dvou barů, v čajovně a space baru. Sociální zařízení, sprchy a pitná voda jsou zdarma k dispozici. Parkování je rovněž zajištěno. V prostoru je i volejbalové hřiště a bazén a okolní příroda svádí k pěším i cyklistickým výletům.

Další informace naleznete na www.mysticky-les.com, www.mysticalwaves.com, www.psytrance.cz


Profily hlavních DJs a live actů


Multi Evil (No Comment rec., Polsko)

Projekt Multi Evil, za kterým stojí Jakub "Rotor" Kamiński. Narodil se roku 1982 a velmi brzy jej začala fascinovat technologie, sci-fi a hudba. Když se tyto tři zájmy propojily, posílilo to jeho zaujetí a dokázal pak skládat i vlastní muziku. Začínal s breakbeatem a širokým polem elektronické hudby, později se přeorientoval na psytrance. Dnes je jeho styl možné charakterizovat jako full power dark psychedelic. V roce 2003 Jakub a jeho přátelé založili Digital Disorder, komunitu, která organizuje psytrancové party po celém Polsku. Multi Evilova produkce se objevuje na labelech jako
5th Element, Dark Life a No Comment Records.

The Psy Cut Fingers (Dark Life rec., Polsko)

Projekt The Psy Cut Fingers jenž se zrodil v roce 2005, během šílených experimentálních výšin v živé syntéze zvuku a spojením dvou různých hudebních pozadí a osobností. Za tímto projektem jsou dva chlapíci z Gdyně, Lukasz Szaduro a Rafal Robkowski (Dynamid vs Xolay Ax). První nahrávání proběhlo v roce 2007 a jeho výsledkem byly jejich první tracky. Oba jsou členy komunity Digital Disorder, která organizuje party a podporuje psytrancovou kulturu v Polsku. Jejich styl by se dal charakterizovat jako kombinace full power a dark psytrance.

CyberWlf (Nabi Records, Austrálie)

Tento DJ je fanda všeho temného, pokřiveného a psychedelického, a proto neustále hledá nejnovější
a nejprogresivnější trendy v psychedelické hudbě. Snaží se dosáhnout nových úrovní svého soundu
a posunovat hranice své hudby. Z původně běžného návštěvníka party se z něj stal DJ / Promotér / Organizátor, má i vlastní rozhlasový pořad. Elektronickou hudbu poslouchal už od konce osmdesátých let. Postupně objevil goa-trance a poté i psytrance. Jako fanoušek industrialu, metalu a alternativní hudby se do dark psychedelic trance zamiloval na první poslech. Této své vášni se pak věnoval mnoho dalších let. Cyberwlf organizoval a pořádal venkovní i indoor psychedelické trance party už od roku 2001. Od roku 2003 organizoval party, ve kterých se zaměřoval zejména na hard a dark psychedelickou muziku, kde účinkovali Neuromotor, Hyper Frequencies, Gappeq nebo Pondscum. Sám Cyberwlf hrál po boku projektů jako Hefty Output. Od roku 2001 také provozoval show na internetovém rádiu PsyKe Out, která se proslavila těmi nejnovějšími a nejlepšími kousky v temné odnoži psychedelické hudby.

Juggler (Crystal Matrix Records, Utopia Records, Portugalsko)

Pedro Gaspar se narodil v Portugalsku v roce 1981. Svou hudební kariéru začal v 16 letech, kdy po dvou letech parties začal mixovat houseovou hudbu. Tato fáze trvala krátce - po roce navštívil svou první psytrancovou party, a objevil nový svět.. Změnil styl a začal hrát každý víkend na parties v Portugalsku, reprezentoval Portugalsko zna Chaishop.com, pracoval i pro Quark Agency a Utopia Records, kde plní funkci label DJe. Hrál na velkých parties a festivalech v Evropě, například na Freedom Festivalu v Portugalsku, Green Trippin Campu na Azorských ostrovech, Full Moon Festivalu v Německu, Haron Festivalu v Belgii, na Aztlan Eqquinocio ve Španělsku a na festivalu Gathering of the Tribes v Německu. Často hraje na parties ve Španělsku, Německu, Belgii, Nizozemí a samozřejmě i ve svém rodném Portugalsku. Jeho hraní se dá charakterizovat jako melodický ranní psychedelický trance.

Demented (Basement Records, Slovensko)

Poprvé přišel do kontaktu s psytrance někdy v roce 2000. Po pěti letech poprvé hrál na silvestrovské party Magic Willage, organizované crew Solo Production. Pak začal organizovat party ve spolupráci s Liquid Art. Později založil vlastní crew Sonic Boom ve spolupráci s Fluxem. Pod hlavičkou Sonic Boomu poslední dva roky organizují první open air party sezóny. Od dubna 2008 patří pod německý label Basement records, ve kterém působí jako label DJ a flyerdesigner. V jeho setu uslyšíme převážně morning trance.

Ondrej Psyla (Mystical Waves)

Počátky jeho hraní sahají do roku 2002. Již od roku 2001 pořádá parties. Jako zakládající člen Trancedelic Family, spolupořádal řadu akcí, na kterých vystoupili mj. Alizard, Akindo, Edoardo, Horizon, Kajola, PsyBaba, Psycozaika, Tul, Virtuart a Quantum State. V roce 2004 byl jedním ze zakladatelů Mystical Waves Crew.

Jeho sety se pohybují od 144 bpm do 148 bpm ve stylu twisted-full a ranní melodic psy trance. Od roku 2004 hraje také v chill outu s flétnistou Andym Warholem. V jejich současných vystoupeních uslyšíte progresivní trance pohybující se mezi 125 bpm a 137 bpm. Své sety Psyla odehrál na významných českých a slovenských parties (Čarodejnice, Taranis, Hill-Top Festival, Mystika, Bios, Mystical Ritual, Spring Adventure, Chvatimech).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016