PARTYINFO

 

XBOX 360 HIGH JUMP

Datum konání:
01.08.2008 - 02.08.2008
Místo konání:
Hřiměždice - žulový lom
DJs:
Diego´s Umbrella (california), Kontrafakt, Orion, United Flavour, Apple Juice, A Bude Hůř, Tam Tam Batucada, Mike Traffik, Fast Food Orchestra, Discoballs, Robot, Lucas Hulan, Forward March Sound System, Naks, Braun, Peacemaker, more
Info:
http://www.highjump.cz
Popis:
vstup oba dva dny 300 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
XBox 360 High Jump 2008
A je to tady, již po deváté. Není to ani hudební festival a ani čistě sportovní akce, je to Váš oblíbený High Jump, letos podle sympatického generálního partnera pojmenovaný XBox 360 High Jump. Akce, která nemá obdoby jak u nás, tak ani nikde v Evropě, se uskuteční 1. - 2.8.2008 v zatopeném hřiměždickém žulovém lomu nedaleko Dobříše. Právě zde se odehraje již devátý ročník mistrovství republiky v "menším" 16-ti metrovém Cliff Divingu.
 


Úkolem závodníka je předvést odvážný improvizovaný skok (neohlašovaný - tzn.že porota dopředu neví, co se závodník chystá předvést - na rozdíl od skoků klasických ) ze skály o výšce 12m, 16m a z houpačky 5m. To znamená, že soutěž je otevřena lidem provozujícím tyto klasické skoky, ale i těm, kteří se prostě nebojí, zkouší skákat bez odborného dohledu a jsou si sami trenéry. Obě dvě skupiny spolu mohou změřit síly právě zde, aniž by mezi nimi vládlo nějaké vzájemné opovrhování. Takže - neváhej a přihlas se do závodů. Můžeš vyhrát slušný prize money, značkové oblečení v obrovské hodnotě, nejlepší XBOX 360 na trhu a obdiv krásných žen a dívek.

Program začíná představením závodníků v pátek 1.8.2008 od cca 15:30 hodin, akreditace závodníků je již od 14-ti hodin. Skoky pak začínají v sobotu 2.8.2008 od cca 13-ti hodin. Letos se poprvé dostávají skokani rovnou ze sobotních rozeskoků přímo do finále, proto pokud máte zájem a chcete se přihlásit, doražte včas! Dodatečně Vám nebude umožněno přihlášení do závodu!!! Tradičně očekáváme českou reprezentantku Lucii Absolonovou a Michala Navrátila. Očekáváme i skokany ze zahraničí, takže o podívanou nebude nouze. Denní program, ke zatraktivnění pro diváky, bude navíc doplněn různými odlehčenými disciplínami a exhibicemi. Letos bude exhibicím vévodit PIT BIKE FMX show v podání šílenců z partičky 50ROCKS, uvidíte freestyle motocros tak jak jste jej ještě pravděpodobně neviděli. Kvalitní catering a doprovodný servis jsou na této akci samozřejmostí.

Sbalte si plafky, krémíček, rum nebo tequilu a plafte za náma, letos bude na co koukat.... :O)



Line-up:
Diego´s Umbrella (California), Kontrafakt, Orion, United Flavour, Apple Juice , A Bude Hůř, Tam Tam Batucada, Mike Traffik, Fast Food Orchestra, Discoballs, Robot, Lucas Hulan, Forward March Sound System, Naks, Braun, Peacemaker a další.



Jak to všechno začalo?
Historie cliffdivngu je mapována od roku 1770. Na Hawai, přesně na ostrově Lanai, který leží mezi ostrovy Molokai a Maui, se místní bojivníci vrhali ze skal do rozbouřeného moře, aby dokázali svojí odvahu a získali si obdiv místních žen. O generaci později dokonce král Kamehameha (který byl také bojovník a skákal ze skal do rozbouřeného moře) hodnotil styl a dopad jednotlivých mužů (bojovníků). Na Hawai se i v dnešních dobách pořádají závody, pod názvem cliffdiving. Nutno dodat, že na Hawai se skákalo a dodnes skáče z výšky okolo 25-ti metrů a to pouze do vody hluboké okolo 3,5m! V České republice vzniklo roku 1999 občanské sdružení HIGHJUMP (klade si za cíl podporovat a rozvíjet adrenalinový sport cliffdiving v ČR), které uspořádalo historicky první mistrovství republiky v Cliffdivingu roku 2000. Letos se koná již 9. ročník závodů HIGHJUMP.

A za kolik ?
Pátek - 300,-
Sobota - 300,-
Oba dny - 300,-
Děti do 15ti let vstup zdarma!
Parkovné a camping je za 100,-. Za auto a můžete očekávat malý dárek.

Lístky můžete vyhrát v naší internetové soutěži na www.highjump.cz! Závody 2008: www.highjump.cz/HJ2008.php
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016