PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX + PRIMAL SCREAM

Datum konání:
03.10.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Jimpster, Loutka, Javas, Fun

2nd stage - Cubik & Tomics
Live:
Primal Scream
Popis:
koncert start 19:00, vstup 900 czk, Human Traffix start 24:00, vstup 200 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Páteční Human Traffix v Roxy
Na pátečním Human Traffixu rezidenta dje Loutky se představí českému publiku Jamie Odell aka Jimpster (uk) – producent, dj a také zakladatel Freerange rec., který po svém patnáctiletém působení na elektronické scéně má rozhodně co říct. Své sety roztáčel např. na festivalech Glastonbury, The Big Chill, Womad, Lowlands a dalších. Nyní se v klubovém, a však nikterak komornějším setu představí v Roxy. Mezi hostující djs dále Javas & Fun, v chill outu Cubik & Tomics. Vzhledem k tom, že tentýž večer u nás koncertují Primal Scream, začíná party ve 24:00 za jednotné vstupné 200czk. Uvádí Roxy promotion.
 
Jimpster - Dangly Panther (Original)



Jimpster - A Love Like This



Haze & Sandy Rivera - Freak (Jimpster Main Mix)



Stručně…

Jamie Odell aka Jimpster nebo Audiomontage se posledních patnáct let věnuje produkci, remixování a djingu a zároveň již deset let řídí vlastní label Freerange Records. Jeho hudební zázemí, otevřený přístup a široký přehled po různých hudebních směrech si našel mnoho fanoušků po celém světě.
Album Messages From The Hub (1997) společně s více klubově orientovaným singlem Audiomontage dostávají Jimpstra do pozice uznávaného a nezaměnitelného producenta, a to se také odráží na více jak 50 remixech, které dnes nesou jeho podpis, plus spousta další producentské práce na jiných projektech. Třetí album Amour (2007) jenom potvrdilo Jimpstrovy kvality, vyšlo na jeho vlastním labelu a bylo zařazeno mezi dvacet nejlepších alb taneční scény za uplynulý rok. Pokud byste hledali Jimpstrovu více taneční polohu, nedávno vyšlé remixy, respektive výběr z klubovější produkce, naleznete je pod názvem Selected Remixes 2004 - 2008 (Freerange Records). Jimpster si získal uznání nejen v rodné Anglii. S důrazem na kvalitní house a bez omezení a strachu opouštění stojatých a známých vod, hraje nezaměnitelný taneční freestyle po celé Evropě - Fabric a Plastic People v Londýně, Cocoon Sven Vaetha v Frankfurtu a 11 v Amsterdamu, Go Deeper v Corku, Metro v Kjótu, Propaganda v Moskvě a Sonotheque v Chicagu.

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 
Primal Scream zvítězili v britských Vodafone Live Music Awards 2008 Praha zažije Krásnou budoucnost s Primal Scream Jimpster a Funk D'Void v Roxy

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Human Traffix od Myclicka Report z koncertu Primal Scream od Myclicka
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016