PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS DJ SIMON.S

Datum konání:
10.10.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Simon.S (djsimons.com, pl), Nesquik (djnesquik.com) & Wolscha (myspace.com/marktongue), Hywel (myspace.com/djhywel, pl) & Andreew (myspace.com/andreewpoland, pl)

2nd stage - Omar & ABD 52 (platinumsoul.biz & Radiospin.cz)
Info:
http://www.rehabnight.com
Popis:
start 22:00, předprodej na www.ticketpro.cz, 190/250 czk, vip 690 czk, s meccamag ústřižky do 23:00 vstup zdarma, Rehab performance show, Rehab sexy nurses, Rehab doctors & DJs, Rehab brand new decorations: nové 3D logo Rehab pills, " Rehab spaceship " & speciální Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD!
 
 
Dr. House ordinuje Rehab již tento pátek v Mecce!
Rehab presents DJ Simon.S
Žhavá říjnová noc Rehab plná electro soundu, která dominuje všem dance floorům světa, vám přináší špičku polské taneční scény, jednoho z věhlasných polských umělců současnosti, DJ a producenta v jedné osobě - Simona.S. Svůj zájem o hudbu projevil již v 16 letech jako MC a beatmaker. Jeho styl se ale vyvíjí a směřuje k hudební produkci a DJingu.
 


Dostavuje se residence ve Varšavském klubu Apartment No.1 a již v 18 letech se stává jednou z hlavních postav polské taneční scény. Zanedlouho získává další residenci v prestižním klubu Piekarnia a v roce 2003 startuje vlastní párty a zakládá agenturu Different Colours. Jeho popularita stoupá a začíná se objevovat po boku takových hvězd jako je: Eric Prydz, Roger Sanchez, Pete Tong, Sebastien Leger, Tocadisco atd. Zanedlouho nato Simon.S získává další rezidenci v nejlepším polském klubu Space (pozn.aktuální informace) ve Varšavě! Vydává a remixuje spoustu tracků, např. pro Miss XS a Filth. Jeho singl „ Where is that girl “ hráli například Trophy Twins na BBC Radio 1.



Jako jeho doprovod se představí dvojka neméně známých polských DJs Hywell & Andrew. Vše podpoří místní rezident DJ Nesquik a DJ Wolscha ve speciálním back to back electro setu! Na spodní RnB stagi Vás rozpálí project Platinum Soul s leadery pražské RnB urban scény - DJ Omar & Abdul 52 z rádia Spin! Rehab pokračuje v plnění slibů a zlepšuje vaši léčbu na maximum. Start 22:00 a oficiální afterparty se konají již tradičně v těch nejlepších pražských afterklubech Studiu 54 (studio54.cz) a Le clanu (www.leclan.cz)!

REHAB - Musical Recovery Specialists
rehabnight.com / info@rehabnight.com

VSTUP: Předprodej (www.ticketpro.cz)
190 CZK / 250 CZK / VIP 690 CZK / Meccamag ústřižky do 23:00 vstup zdarma!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016