PARTYINFO

 

MAXIMAL PRESENTS BODYROX

Datum konání:
18.10.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Bodyrox (Jon Pearn), Sly Antro, Rhys Davies, Adam Cloud, Fatty M
Info:
http://www.maximalcz.com
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk, vip 990 czk
 
 
Sobotní MaXimal s projektem Bodyrox v pražské Mecce
MaXimal je novou party v klubu Mecca. Na první MaXimal party bude Bodyrox (Jon Pearn) vystupovat poprvé v České republice. Bodyrox předvedl nejlepší electro singl na Miami WMC roku 2006 a jeho ”Yeah Yeah” se s pomocí Luciany stal nejen klubovou hymnou roku 2006, ale vytvořil i nový house žánr. ”Yeah Yeah” tracku, který byl původně určen jen pro undergroundovou scénu, propadl celý svět. 
 
Když Bodyrox napsal hudbu, s velkými obtížemi sehnal zpěvačku Lucianu a správné remixéry, rychle mu došlo, že nemůže světu upřít ”Yeah Yeah”. Očekávejte, že uslyšíte nejlepší a nejnovější Bodyroxovy tracky a množství hitů, které hýbou tanečními parkety celého světa. S Bodyroxem bude vystupovat na pódiu resident DJ Sly Antro, zakladatel party MaXimal. Pravidelně vystupuje na pražské scéně už přes dva roky a je proslulý svým pojetím uplifting house a electra. Jeho sety můžete slyšet v klubech po celé Evropě, UK, na Mallorce, Ibize či kyperském party středisku Ayia Napa.

Další host maXimal bude rezidentní DJ a spoluzakladatel MaXimal Rhys Davies (UK-CZ), znamý svou akumulací undergroundových zvuků ostrých jako nůž, zdůrazněných mixem mainstreamových tracků. Rhys vystupuje v UK a za poslední dva roky hrál v mnoha pražských klubech. Grand finále párty bude MaXimal speciální back to back set DJů. V přízemí Meccy bude probíhat ”Film+ Future Stars” s DJs Adamem Cloudem a Fatty M, kteří představí to nějlepší ze současného minimalu a tech house. Spodní stage podpoří fantastický filmový kanál pro uživatele satelitové a kabelové televize Film+.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016