PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE

Datum konání:
03.10.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Daniel Wanrooy aka Progression (nl), Dazzle (nl), Trance-O-Matic (nl), Matamar aka Mark Airman a Mata C, Thadeas
Info:
http://www.myspace.co...
Popis:
vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
Line-up:
21:00 – 22:00 Thadeas
22:00 – 23:30 T-O-M aka Trance-O-Matic
23:30 – 01:00 Dazzle
01:00 – 02:30 Daniel Wanrooy aka Progression
02:30 – 04:00 Matamar aka Mark Airman & Mata C
 
 
Dnešní Language of Trance - poslední info Holanďané Dazzle a Daniel Wanrooy do Prahy přivezou nebezpečně explozivní materiál Language of Trance slaví dva roky!
Říjnové vydání Language of Trance v klubu Vertigo
Je tu další lekce tranceu! Ano, jazyk zvaný trance budeme společně poznávat 3.10.08 v učebně klubu Vertigo v Praze na Language of Trance, která je vždy zárukou těch nejlepších Lektorů!
 
A kdo že bude vyučovat tentokrát? Můžeme se těšit hned na tři zkušené učitele ze zahraničí! Prvním, kdo nás zasvětí do tajů této rozmanité hudby bude holandský dj a producent vydávající své učebnice (skladby) na prestižním labelu Black Hole – Daniel Wanrooy, který je známý především díky projektům jako je Progression nebo Odyssee. Dalším jeho kolegou ze stáje Black Hole je též holandský dj Dazzle, který má na svém kontě kromě vlastní produkce také mnoho remixů slavných jmen a slyšet jsme ho mohli na tak významných eventech jako jsou Trance Energy nebo Dance Valley.

A to pořád není vše! Náš harmonogram výuky stále pokračuje! Z Holandska, země trnaceu zaslíbené, dorazí také velmi nadějný dj a producent Trance-O-Matic o kterém ještě určitě brzy uslyšíme.

Celé naše školení by samozřejmě nebylo úplné bez domácích „koordinátorů“, pod kterými proběhlo již 10 lekcí a to projekt Matamar aka Mark Airman a Mata C, kteří jsou zárukou zábavného učení=). Z domácího kabinetu nám pak pár svých poznatků o tého hudbě názorně předvede také lektor (dj) Thadeas, který si získává čím dál tím větší oblíbenost mezi žáky.

Více informací o lektorech a učebním plánu na:

www.myspace.co/languageoftrance
www.vertigo-club.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016