PARTYINFO

 

POHŘEBNÍ KAPELA

Datum konání:
31.08.2008 - neděle
Místo konání:
Praha - Střelecký ostrov
Live:
Pohřební kapela
Popis:
start 19:00, vstup zdarma
 
 
Konec léta na Střeláku
 
 
Poslední srpnový den se v na Vltavě odehraje akce, která spojí projekt letního muzicírování na Pražské náplavce a letního kina na Střeleckém ostrově. Akci zahájí ve 13 hod na náplavce pod Palackého náměstím DJ Joytearz, DJ Admirál Kolíbal a další. Program se posléze v 17:30 přesune na parník, kde vystoupí mladá pražská neosoulová formace Tribe town. Parník odveze všechny soulové fanouška na Střelecký ostrov, kde bude po jejich vylodění pokračovat program vystoupením Pohřební kapely /20:00/ a filmem Revue na zakázku /22:00/. Akce na Střeleckém ostrově bude zdarma a během večera proběhne ochutnávka čerstvého letošního burčáku. S diváky se kino rozloučí však až v pondělí 1.9., na které jsme přidali speciální projekci trháku letošního roku – filmu Temný rytíř /21:00/.

Pohřební kapela vám zahraje a zazpívá vše, co vám jako malým zpívala vaše babička, avšak úplně jinak. Lidový masakr hudebními nástroji Vás baví tradičními českými a moravskými lidovými písněmi ve ska a punk rytmice. Tato parta Vás zaručeně roztančí a pohltí svou skvělou atmosférou.

Uplakaná nevěsta s bolestí na srdci pozoruje svého milého jak do sebe láduje jedno štamprle za druhým. Celá putyka se baví, zpívá a tancuje všechny ty notoricky známé fláky. Asi tak nějak stručně by se dala přiblížit až téměř starovenkovská atmosféra, kterou dokáže ze sebe tahle parta vypotit. Kdo neviděl má jedinečnou příležitost okusit rendlíku nefalšované lidové písničky proložené punkovou rytmikou. Pohřebka je tutový tip na dobrou náladu,ale pozor, jestli vám doma v mládí rodiče nezpívali, mohlo by to i bolet.

www.pohrebnikapela.cz

Vítání burčáku
První burčák si letos si díky příznivým podmínkám můžeme užít o něco dříve. Pitím burčáku upevníte své zdraví – množství vitamínů a živých kultur příznivě ovlivňuje lidský organismus – a vzhledem k nižšímu obsahu alkoholu ušetříte i svá játra. Přijďte si vychutnat tuto specialitu, která se pije hlavně u nás a v sousedním Rakousku. Jinde ve světě jej zpravidla vůbec neznají a přicházejí tím o hodně!

Program akce:
13:00 – zahájená na náplavce pod Palackého náměstím - DJ Joytearz, DJ Admirál Kolíbal
17:30 – nalodění na parník, kde zahraje Tribe town
19:00 – na Střeleckém ostrově začíná vítání burčáku
20:00 – vylodění na Střeleckém ostrově, zahraje Pohřební kapela
22:00 – film Revue na zakázku

Film Temný rytíř /1.9., ve 21:00/
Nolanův TEMNÝ RYTÍŘ by měl začít přesně tam, kde BATMAN ZAČÍNÁ skončil. Bruce Wayne (Christian Bale) v kostýmu netopýřího muže jde spolu s poručíkem Jamesem Gordonem (Gary Oldman) z Gothamské policie po gaunerovi známého převážně podle symbolu; hrací karty s žolíkem, kterou zanechává na místech činu. Vtipálek s prořízlou tváří (Heath Ledger) má v plánu Batmanovi dokázat, že slova Gotham a mír nikdy nebudou stát v jedné větě vedle sebe. Na uvolněné místo po bývalém králi gothamské mafie, Carminu Falconem usedá Sal Maroni (Eric Roberts) a přebírá vládu nad většinou gangů v Gothamu. Na scéně se rovněž objevuje nový státní návladní Harvey Dent (Aaron Eckhart), který by rozdanými kartami (i s žolíkem v balíčku) mohl pořádně zamíchat...

www.csfd.cz

V neposlední řadě: občerstvení na baru, k zapůjčení zdarma frisby, petanque, žonglovací potřeby atd.

Více info na www.strelak.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016