PARTYINFO

 

DECADANCE - HELL OR HEAVEN

Datum konání:
24.10.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
DJs:
Chris Cox (usa), Michael Burian, Micky Friedmann (d), Tommy Rogers, Henriette, Jade, Sound Tropez
Live:
Mr. peyton (usa) live vocals, Michael Hejč - live violin - exclusive performance for Decadance
Info:
http://www.decadance.cz
masopustzdenek@seznam.cz
Popis:
start 21:00, end 07:00, vstup od 290 czk, vip od 790 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Henriette
22:30 - 00:00 Tommy Rogers
23:30 - 00:00 Fashion show
00:00 - 02:00 Michael Burian + Michael Hejč
02:00 - 02:10 Mr.Peyton - solo
02:10 - 04:30 Chris Cox + Mr. Peyton
04:30 - 06:30 Micky Friedmann
06:30 - ??:?? Final Medley - Cox + Friedman + Peyton

2nd stage:

22:00 - 04:00 Jade
04:00 - 06:00 Sound Tropez
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Deset důvodů proč jít na Decadance – Hell or Heaven
Atraktivní program včetně blízkého spolupracovníka Madonny - Chrise Coxe, tanečníci v nevídaných kostýmech, ochutnávky skvělého jídla a pití, soutěže o ceny za 140 000,-, krásné holky i kluci a navíc i spousty dárků - tím vším lákají pořadatelé party Decadance. Dočká se Praha konečně party ve velkém stylu?
 
1. Atraktivní line-up, nabitý program s mnoha překvapeními, tanečníci v originálně navržených kostýmech předním českým kostýmním výtvarníkem Romanem Šolcem (Kleopatra, Angelika, Golem) a to jen pro tuto edici, speciální dekorace k tématu v celém prostoru, live Vj mix (MFF Kralovy Vary, Roxy Praha ). Decadance vás nebude nudit ani na chvíli.

2. Nové pojetí zábavy na poli taneční hudby – párty s příběhem, který vás osloví od prvního shlédnutí vizuálu, přes dekorace po celkové pojetí večera, důraz na kvalitu hudby a celkové pozitivní působení po celou noc (nejen Top 10 djs jsou vždy zárukou kvalitní zábavy).

3. Soutěž o velmi hodnotné ceny za cca 140000 Kč pro majitele vstupenek – doposud se většinou soutěžilo pouze o vstupenky. Tato soutěž platí pro vstupenky zakoupené v předprodeji do 23. 10. do půlnoci.

4. Mnoho překvapivých vystoupení během celé noci, většinou připravených speciálně pro Decadance – Michael Hejč, nezkrotný Peyton, překvapení v podání Chrise Coxe, společný set na závěř v podání Chrise Coxe a Mickyho Friedmanna ze 2 mixů a 4 CDplayerů.

5. Pokud vás Chill out zóna Hell´s kitchen nepřenese přímo do pekla, tak určitě do jednoho z nejzábavnějších měst na světě – do Bejrútu. Z Libanonu pochází designer chill out zóny Fadi Saliba, který se v Praze inspiroval Franzem Kafkou a tvoří zde pod značkou Kafka Goes Pink, uslyšíte předního libanonského Dj JADE z klubu Basement a ochutnáte skvělé libanonské pochoutky z restaurace El Emir – to vše v režii Amica – prodejce pekelně dobrých kuchyní. A pokud byste se chtěli do této perly Orientu vypravit, zkuste soutěžit s Amicou o vážně pekelný víkend v Bejrútu ... nechte ho na sebe dýchnout.

6. Originálně pojatá extravagantní a unikátní fashion show spodního prádla předních světových značek od xxl-europe.com společně s nejnovějšími v některých případech ještě neprezentovanými kolekcemi značky PUMA. Tato fashion show bude mimořádná ve všech směrech – chorografie komponovaná do živě hraného setu Tommy Rogerse, deset předních modelů, extravagantní choreografie Mário Sečkáře ( Elite Model Look, Fashion TV ). Žádná nudná módní přehlídka, nikdo nemusí přestávat tančit – stačí jen zírat na stage na toto mimořádné představení.

7. Nejzářivější ukázka toho, jak se spolu pohromadě dokáží bavit všichni - Decadance je otevřená všem – základním kritériem Decadance je skvělá atmosféra a zábava po celou noc!

8. Na halovou akci nezvykle příznivé ceny nejen vstupného ale i nápojů na místě.

9. Decadance je originální, má svého ducha a na poli taneční zábavy se nachází přesně mezi klubovou taneční scénou a masovou taneční zábavou – daleko od obou, ideální pro všechny.

10.
Každý návštěvník obdrží při odchodu tašku s dárky od partnerů Decadance – v případě této edice to bude dárkový certifikát na služby v club cafe PAPRSEK - tento dárkový certifikát v sobě ukrývá jedinečnou možnost volného výběrů nápojů podle vlastního výběru a dále solární slunění ve špičkových profesionálních strojích, peněžní poukázka na 200 Kč pro nákup u XXL-Europe.com, slevový kupon na 30% v restauraci SUSHIPIONT na Praze 2, ulice Na Kanálce, dárek od generálního partnera – slevovou kartu AMICARD, která kromě standardní 20% slevy na výrobky AMICA nabízí speciální 4% Decadance slevu, dále dárek od Puma, 5% slevový kupon od Travelesprit na jakýkoliv zájezd, 15% sleva na služby komplexního pánského centra MENS VISAGE při předložení vstupenky a možná i další překvapení.

Připadá vám to za tak nízkou cenu vstupenky málo? Pakliže ano, tak je prapodivné, že jste dočetli až sem :)

Veškeré informace na: www.decadance.cz
 
Unikátní Fashion Show Puma a XXL-Europe.com Tiskové prohlášení k požáru na Výstavišti - Decadance není nijak ohrožena Soutěžte s Decadance o ceny za 140.000 Kč ! Michael Burian: "Mám rád extravagantní party" Další informace k akci Decadance - Hell Or Heaven Decadance - Hell Or Heaven

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016