PARTYINFO

 

PRAŽSKÁ KLUBOVÁ NOC - BENEFICE PRO DOMOV SUE RIDER

Datum konání:
10.10.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Brooklyn aka Juanita Juarez, Babe LN, IM Cyber, P.no (drumandbass.cz), Freakox (drumandbass.cz), Gasr (massive elementz), Greenflash (ghetto rdtn)
Info:
http://www.klubovanoc.cz
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk (vstupné putuje na charitativní účely)
Line-up:
20:00 - 22:30 Gasr & Greenflash
22:30 - 00:00 Brooklyn aka Juanita Juarez
00:00 - 01:30 Babe LN
01:30 - 03:00 IM Cyber
03:00 - 04:30 P.no & Freakox
 
 
Pražská klubová noc v pátek v Matrixu
V pátek 10. října zažije hlavní město ojedinělý festival s názvem Pražská klubová noc. Na dvaceti místech se uskuteční benefiční koncerty a parties na podporu domova Sue Ryder. Další pokračování JungleDNB série v Matrixu bude jednou z alternativ, kam se jít pobavit a zároveň pomoci dobré věci. 
 
Domov Sue Ryder nabízí útočiště a pomoc pro seniory v obtížných životních situacích a snaží se již 10 let měnit vžité postoje a bariéry mezi nemocnými a zdravými, starými a mladými. Jednou z možností, jak ho podpořit, je koupě vstupenky na Pražskou klubovou noc v ceně 100 Kč.

Za tento symbolický příspěvek je možné slyšet tolik koncertů a vystoupení DJs, kolik se jich za noc dá jen stihnout. V prvním z podniků si návštěvník zakoupí vstupenku s identifikační páskou, při jejímž předložení bude mít na ostatních místech vstup již zdarma. Matrix bude jediným místem, kde se bude v rámci Pražské klubové noci hrát drum & bass, takže se po koncertech stane jasnou volbou pro milovníky zlomených beatů.



Line-up pátečního pokračování JungleDNB série láká na Brooklyna aka Juanitu Juareze, nejlepšího českého drum & bassového producenta, držitele mnoha prestižích ocenění a člověka, o kterého se perou světové labely. Talentovaný hudebník nyní připravuje své nové album, které se jeví jako jedna z největších senzací nejbližší budoucnosti na celé české taneční scéně. Věřme, že si Brooklyn nenechá některé ze svých novinek v pátek pro sebe.

Ke slyšení budou i dvě legendární dámy – zahraje IM Cyber, rezidentka nocí Bush v pražské Roxy a organizátorka parties Take Control, jež je známa svým vytříbeným kvalitním stylem pro vyspělé posluchače. Se svou veselou selekcí se představí ale i oblíbená moderátorka Radia 1, Babe LN, jedna z nejcharizmatičtějších postav mezi domácími DJi. Své desky si do Matrixu přinesou i zástupci Drumandbass.cz P.No a Freakox, za Massive Elementz nastoupí Gasr a ke slyšení bude i Greenflash.

Do Matrixu můžete zavítat již od 20:00, vstupné bude po celou noc 100 Kč a celé poputuje na podporu domova Sue Ryder. Více o této akci naleznete na www.klubovanoc.cz, informace o dalších plánovaných parties hledejte na stránkách www.junglednb.cz.

Další akce JungleDNB série:
pátek 17.10. D'n'b Battle Night (Girl's Round)
pátek 24.10. Drumtown (special guests from Spain)
pátek 07.11. Down Wid D Sound vol. 2
pátek 14.11. Basetix sound system
pátek 21.11. Pull up! (reggae, dancehall, jungle)
pátek 28.11. Bomb da Bass
pátek 05.12. Jungle DNB Xtra feat. DJ Muffler (FI)
pátek 12.12. Faster!
pátek 19.12. DNB battle night
pátek 26.12. Xmas Mass
středa 31.12. JungleDNB Silvestr
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016