PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN NIGHTPHUNK

Datum konání:
20.10.2008 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Lucas Hulan (nightphunk rec.), Braun (nightphunk rec.), Joseph Kari & Sajmon (kno clubbers) + very special guest from uk

2nd stage - 2K & Sweg (shadowbox.cz)
Live:
Carusellala (myspace.com/carusellala, israel)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Izraelští Carusella na Free Mondays v Roxy
Na dalším vydání Free Mondays (20.10.) v Roxy přivítáme heavy indie duo Carusella z Tel Avivu. Po jejich koncertu pak nastoupí Nightphunk sestava ve složení Lucas Hulan, Braun, Joseph Kari & Sajmon a very special guest from uk. V chill outu pak vyslanci Shadowboxu, 2K & Sweg. Začátek na osmou, a jako vždy se vstupem zdarma. Uvádí Roxy promotion.
 


Carusella:
U zrodu stáli dřívější kolegové z projektu ED, Tamar Aphek (kytara, vokály) a Guy Shechter (bicí, vokály. Oba dva pocházejí ze stejného města a jejich stylu se dostalo zanedlouho označení heavy indie. Charakter vystoupení určuje jejich vztah ke společným tématům, genderově odlišná vyjádření a především hlasitá reprodukce. Guy Shechter pozoruje svět zpoza činelů přes dvanáct let a za tu dobu dostál jména ´ničitel činelů´, podle jiných je ale nejlepším bubeníkem v samotném Tel Avivu. Tamar Aphek je kytarovou ženou, ovládající kombinaci hlas/břitká struna. Při vystoupeních jde o live show v pravém slova smyslu. Oba aktéři na sebe přenášejí jiskřící energii a společně konfrontují témata jako láska, sláva a peníze atp. Na podporu jejich chystaného prvního alba se rozhodli v říjnu 2008 vydat na turné po Evropě a Kanadě. Jednou ze zastávek bude pražský klub Roxy.

www.myspace.com/carusellala 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016