PARTYINFO

 

CZECH-MATE

Datum konání:
03.10.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Laydee Jane, Michal Poliak, Roman Rai, Bon Finix
Popis:
start 22:00, vstup do 23:30 zdarma, poté 200 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Roman Rai
00:00 - 01:30 Bon Finix
01:30 - 03:30 Laydee Jane
03:30 - ??:?? Michal Poliak
 
 
Czech Mate s Laydee Jane tento v Retro Music Hall - last info
Laydee Jane v Retru na akci Czech-Mate
V pátek 3. října se v Retro Music Hall sejdou čeští djs, kteří figurují na předních příčkách ankety popularity Czech Dance Music Awards. Tento večer je pro vás v Retru přichystána akce Czech-Mate, což je volné pokračováné velmi úspěšné Retro-klubovky Top 10 CZ z jara tohoto roku.
 
Na akci Czech-Mate s vámi svou šachovou partii rozehrají tito DJs. Jako hlavní host vám svůj šach mat dá Laydee Jane, která je oblíbená nejen u nás ale i po celém světě. Pyšnit se může svým pravidelným vystupováním ve Švýcarsku, v Turecku, Itálii, Polsku a v dalších zemích. Dále to s vámi rozehraje DJ Michal Poliak, který v současné době slaví velké úspěchy se svou hudební produkcí. Jeho tracky zařazují do svých setů zvučná jména světové taneční scény, jako Carl Cox nebo Filterheadz. Michal v současné době jde hodně „mahoru“ a krom naší akce ho budete moci vidět jako jediného Čecha i na Transmission. V Retru se dále můžete těšit na residenta pražské Roxy DJe Romana Raie, který je označován jako nejúspěšnější producent v Česku a se svou nocí Zen je stálicí v pražském klubovém životě. A v neposlední řadě zahraje jeden z nejoblíbenějších DJs u nás DJ Bon Finix. Jeho vytíženost mluví za vše. Kdo se může pochlubit průměrem 3,5 vystoupení za jeden týden? Bon si pro vás připraví to nejaktualnější ze současné taneční scény.

A teď to nejdůležitější. Otvíráme ve 22:00 a tak jako na jaře tak i na podzim na tuto akci, na které hrají výhradně čeští DJs je pro všechny hned několik prvních desítek minut vstup zcela zdarma. Přesněji řečeno, kdo přijde mezi 22:00 a 23:30 neplatí za vstup ani korunu. Po půl dvanácté se začne platit vstupné ve výši 200 korun českých. Předprodej na tuto akci není. Prostě kdo z vás přijde včas, bude mít tuhle klubovou akci úplně zadarmo. Stačí dorazit do pul dvanácté. Přijdete-li později bude vás to stát 200,- korun. A to už se tedy vyplatí přijít včas.

Tuhle párty si rozhodně nenechte ujít. Jedeme od 22:00 až do rána. Info k akci na www.retropraha.cz

Těšíme se na vás.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016