PARTYINFO

 

CITADELA - FLASHBACK

Datum konání:
23.01.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Sebastien Leger (fr), Karotte (de), Johan Gielen (nl), Richard Durand (nl), Michal Poliak, Orbith, ClickJoe

2nd stage - Toky & Boss (sk), Mayla (sk), Breeth (sk), Grinning (sk), Luho & Cara (sk)
Popis:
start 19:00, vstup 449/549 czk
Line-up:
Michal Poliak stage:

19:30 - 21:00 Click Joe
21:00 - 22:30 Orbith
22:30 - 00:00 Karotte
00:00 - 02:00 Sebastien Leger
02:00 - 03:30 Richard Durand
03:30 - 05:00 Johan Gielen
05:00 - 07:00 Michal Poliak

DJ Boss stage:

21:00 - 23:00 Mayla
23:00 - 01:00 Breeth
01:00 - 03:00 Toky vs. Boss
03:00 - 05:00 Grinning
05:00 - 07:00 Luho vs. Cara

Stáhněte si praktické informace na: www.citadela.info/praktickeinfo.pdf
 
8 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
První brněnský O2 DMA Warm Up bude 23. ledna na Citadele
Citadela se vrací zpět, silnější než kdykoli předtím. Navazuje tak na desetiletou tradici parties, které vždy vynikaly taneční energií, aktuálním zvukem, promyšlenou koncepcí a neotřelou show. Prostory brněnského Bobycentra uvítají v pátek 23. ledna Citadelu s podtitulem Flashback. O návrat ve velkém stylu po dvouleté odmlce se postarají především pozvaná jména spjatá s nejaktuálnějšími trendy na současné elektronické klubové scéně.
 


Obě podia nesou názvy podle rezidentních DJs. V Laser Show Hall uvede Michal Poliak francouzského producenta a DJe Sebastiana Légera. Německo zastupuje rezident Cocoon clubu Karotte, z Nizozemska přijedou do Brna zahrát Johan Gielen a Richard Durand, domácí DJskou špičku pak reprezentují Orbith, Click Joe a Michal Poliak.

La Grotta se při Citadele Flashback promění v DJ Boss floor a my si troufáme tvrdit, že především příznivci „zlomeného“ techna budou slavit svátek. Celá noc se totiž na této scéně ponese ve slovenské režii. Zahrají Toky vs. Boss, Mayla, Breeth, Grinning a duo Luho & Cara. DJ Boss vám už teď vzkazuje: “Bude to sloven-ské techno mejdlo!



I na Citadele budete moci hlasovat!

Stejně jako na prvním Warm Upu v pražském Retru, bude i v Bobycentru umožněno návštěvníkům Citadely hlasovat do ankety O2 Dance Music Awards 2008. K dispozici budou PC, online připojená k hlasovacímu formuláři na webu ankety. Pro hlasující budou připraveny také dárečky, proto neváhejte a přijďte nás podpořit!

Další informace hledej na našem webu: www.dancemusicawards.cz
 
Sébastien Léger: "Buďte otevření!" Jak bude vypadat Citadela FlashBack? Johan Gielen: "Na Citadele čekejte hudební výlet" Richard Durand před blíží se Citadelou FlashBack: “Svižný Techtrance!” Sébastien Léger - poslední videosoutěž Citadely! Karotte - nejlepší odpovědi před blížící se Citadelou FlashBack! Videosoutěž Citadela FlashBack: Toky vs. Boss Michal Poliak k lednové Citadele: "Naředit koncentrát" Richard Durand - Techtrance z Holandska Videosoutěž Citadela FlashBack: Sebastien Leger Johan Gielen: Ne jen DJ, ale performer! Orbith: "Rozvádím se.." Sébastien Léger: "Těšte se, že dokončím, co jsem začal!" Dark Angels jsou zpět a Citadela omezuje kapacitu! Karotte - kuchyně pana Karotky Click Joe: „Mám vyrážku ze všech těch moderních rádoby minimalistických kompozic“ Citadela je zpět, sága pokračuje! Citadela je zpět a silnější než kdykoliv předtím

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Citadely Flashback od Čéši Videa z Citadely od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016