PARTYINFO

 

CITADELA - FLASHBACK

Datum konání:
23.01.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Sebastien Leger (fr), Karotte (de), Johan Gielen (nl), Richard Durand (nl), Michal Poliak, Orbith, ClickJoe

2nd stage - Toky & Boss (sk), Mayla (sk), Breeth (sk), Grinning (sk), Luho & Cara (sk)
Popis:
start 19:00, vstup 449/549 czk
Line-up:
Michal Poliak stage:

19:30 - 21:00 Click Joe
21:00 - 22:30 Orbith
22:30 - 00:00 Karotte
00:00 - 02:00 Sebastien Leger
02:00 - 03:30 Richard Durand
03:30 - 05:00 Johan Gielen
05:00 - 07:00 Michal Poliak

DJ Boss stage:

21:00 - 23:00 Mayla
23:00 - 01:00 Breeth
01:00 - 03:00 Toky vs. Boss
03:00 - 05:00 Grinning
05:00 - 07:00 Luho vs. Cara

Stáhněte si praktické informace na: www.citadela.info/praktickeinfo.pdf
 
8 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
První brněnský O2 DMA Warm Up bude 23. ledna na Citadele
Sébastien Léger: "Buďte otevření!"
Headliner Citadely, francouzský umělec Sébastien Léger, nemá v současnosti ani vteřinu času nazbyt, po hraní v jižní Americe nyní dostává do varu publikum ve Spojených státech. 23. ledna ovšem předvede neopakovatelnou jízdu u nás, v brněnském Bobycentru. Při této příležitosti se nám povedlo vyzpovídat jej v našem krátkém rozhovoru.
 
Několikrát jsi hrál v Česku, naposledy na open air festivalu Creamfields Central Europe. Pro všechny lidi tam to byl z mnoha důvodů nezapomenutelný zážitek, hlavně kvůli šílenému počasí. Jak na to nyní vzpomínáš?

Kotel pode mnou byl tehdy opravdu skvělý, naprosto dokonale jsem si užíval pětačtyřicet minut hraní, než se přihnala ta noční můra. Musím teď říct, že už se vážně necítím úplně dobře, když hrávám pod otevřeným nebem. Mám pocit, že někdy je skutečně věcí náhody, jestli jsou věci na pódiu správně uchycené. Takže od té doby se vždy ujišťuji, zda reproduktory nebo cokoliv visícího nad mou hlavou je velmi dobře upevněno. Jo a abych nezapomněl, něco Vám dlužím!

Na svém MySpace profilu píšeš, že už nemůžeš odpovědět každému, kdo tě prosí o poslech tracků na jeho profilu. Chtěl bys někdy vrátit zpět dobu, kdy to ještě bylo možné?

Tak občas se stane, že odpovím, když mi otázka přijde relevantní, ale jakmile jednou začneš odpovídat, můžeš si být jistý, že tě ta samá osoba brzy utluče dalšími otázkami... A když už neodpovíš, myslí si, že jsi arogantní a tak. Kdybych měl odpovědět každému, nikdy bych neměl čas skládat muziku, jezdit a hrát, vlastně bych ani nemohl spát!

Jak bys právě teď popsal své DJ sety? Hráváš často vlastní věci?

Hodně DJů rádo hraje 90% svých věcí. Abych byl upřímný, přijde mi to dost nudné a taky mám pocit, že z toho čiší slabý hudební rozhled. Ano, hrávám hodně svých skladeb, ale nejen ty. Přece je tu tolik jiné super muziky pro hraní a byla by ostuda ji nehrát! Můj set většinou začíná hodně houseově s pořádnou basou a pomalu graduje k techno peckám včetně mého vlastního materiálu. Pak nasazuji i starou dobrou klasiku a taky úplně nové promáče.

Už se na tebe těšíme na akci Citadela, co je nezbytné pro dav před tebou, aby si naplno užil tvůj set?

Abyste byli OTEVŘENÍ.

Díky moc za tvůj čas a odpovědi, měj se fajn!


Headliner Citadely Flashback, francouzská osobnost Sebastien Léger, přiletí podle svých vlastních slov naplno rozjet a dokončit to, co tak skvěle začal na festivalu Creamfields Central Europe v Břeclavi a co musel kvůli ďábelskému počasí přerušit. Konečně si tedy budeme moci naplno vychutnat show v režii skvělého DJe, producenta a remixéra ikon jako jsou Duran Duran, Armand van Helden, Groove Armada, Kylie Minoque či Justin Timberlake. Léger je jednou ze současných předních postav světové klubové scény a jeho zvuk je synonymem skvělé vkusné zábavy po francouzsku. Jeho styl se nedá přesně zaškatulkovat z jediného důvodu: Léger sám určuje styl ostatním DJs. Vydává mimo jiné na vlastním labelu Mistakes Music a z poslední doby můžete znát například jeho tech-house verzi nadčasového hitu Jaguar.


 
Jak bude vypadat Citadela FlashBack? Johan Gielen: "Na Citadele čekejte hudební výlet" Richard Durand před blíží se Citadelou FlashBack: “Svižný Techtrance!” Sébastien Léger - poslední videosoutěž Citadely! Karotte - nejlepší odpovědi před blížící se Citadelou FlashBack! Videosoutěž Citadela FlashBack: Toky vs. Boss Michal Poliak k lednové Citadele: "Naředit koncentrát" Richard Durand - Techtrance z Holandska Videosoutěž Citadela FlashBack: Sebastien Leger Johan Gielen: Ne jen DJ, ale performer! Orbith: "Rozvádím se.." Sébastien Léger: "Těšte se, že dokončím, co jsem začal!" Dark Angels jsou zpět a Citadela omezuje kapacitu! Karotte - kuchyně pana Karotky Click Joe: „Mám vyrážku ze všech těch moderních rádoby minimalistických kompozic“ Citadela je zpět, sága pokračuje! Citadela je zpět a silnější než kdykoliv předtím

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Citadely Flashback od Čéši Videa z Citadely od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016