PARTYINFO

 

FAT BEAT HIP HOP PARTY

Datum konání:
20.02.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Rawal, Noir
Live:
Indy & Wich, LA4, Nironic
Info:
http://www.dancemedia.cz
Popis:
start 22:00, vstup 150/190 czk
 
 
Fat Beat - přijedou Indy a Wich, LA4 a Nironic!
Jak jsme vás již informovali na webových stránkách www.dancemedi.cz, na 20. února je v Plzni naplánovaná další velká hiphopová pářka, na kterou jako headlineři dorazí známá pražská formace Indy a Wich spolu s jejich stálým hostem LA4.Tentokrát je ale podpoří i Nironic, který se v Plzni na velké party představí vůbec poprvé. 
 
Asi málokterému fandovi ušla informace, že DJ Wich vydal své další solové album s názvem Golden Touch, na které už nějaký čas získává ty nejlepší ohlasy doslova po celém světě. A určitě víte, že na spadnutí je i nové CD celé partičky Indy a Wich. Takže je vlastně docela na čase, abychom si tyto beaty užili i my plzeňáci. A v pátek 20. února k tomu máme možnost. Na obvyklém místě, v klubu Alfa v Plzni, se v pátek 20.2. rozjede další díl ze serie Fat Beat Hip Hop Party! Tentokrát se na podiu ukážou Indy a Wich spolu s rapperem LA4, které doplní DJs Rawal a Noir. Jako speciální host do Plzně dorazí Nironic, který s klukama už nějaký ten pátek spolupracuje, ale v Plzni se na velké akci ukáže poprvé. Těšit se tedy můžete na pořádnou show, na které si mimo klasických vypalovaček od Indy a Wich budete moci vychutnat i ty nejlepší tracky z již zmíněného “Máňovo“ alba Golden Touch a jako bonus zazní i nějaká ta ochutnávka z úplně čerstvého materiálu, na kterém teď kluci ve studiu společně makají.

Dále se můžete připravit na pořádný soundsystem, haldu světel a efektů, beatbox performance od Knifa, nefalšovanou hiphop šarádu a jako obvykle kvanta koček i kočiček. Otevíráme ve 20:00 a celá koncertní show začne ve 22:00. U vstupu si pořadatelé řeknou o 190,- Kč. Pokud chcete ale ušetřit a mít jistotu, že se do Alfy v pohodě dostanete, doporučujeme využít některého z předprodejů, kde si lístek můžete pořídit už za 150 kaček.

předprodejní místa:
Horsefeathers – Klatovská 20, Plzeň
Music Pro Alfa – Americká 17, Plzeň
Greenhome Headshop – Pražská 17, Plzeň
a všechna předprodejní místa firmy Ticketstream nebo online na www.ticketstream.cz.

Tak 20.2. buď v Alfě, nebo o to přijdeš!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016