PARTYINFO

 

AQUAPHONIC 2008

Datum konání:
27.12.2008 - sobota
Místo konání:
Liberec - Tipsport Arena
DJs:
Ben Long, Angelo Mike, LadyJane, Chris Sadler, Bela EN, Trancegate

2nd stage - TeeBee, Pixie, Mc Jabob, Katcha, IM Cyber, Tactical
Info:
http://www.aquaphonic.cz
Popis:
start 20:00, vstup 250/299 czk
Line-up:
Rave.cz Main Hall:

20:00 Honza Mayer
21:30 Chris Sadler
23:00 Laydee Jane
00:30 Trancegate
01:00 Angelo Mike
02:30 Ben Long
04:00 Bela En
06:00 End

Poslouchej.net Drum and Bass Hall:

20:00 Tactical
22:00 Im Cyber
00:00 Teebee
02:00 Pixie & Mc Jacob
04:00 Katcha & Mc Jacob
06:00 End
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vánoce a Aquaphonic 2008 přicházejí! Tipsport arena Liberec - unikátní moderní prostor pro taneční akci
Angelo Mike: "Polsko se hlásí"
Ikona polské taneční scény, a jeden z headlinerů největší severočeské party Aquaphonic 2008 – Kamikaze Celebration, DJ Angelo Mike, vydal v listopadu mixovanou kompilaci zaměřenou na „best of“ polské elektronické hudby.
 
Jak již napovídá samotný titul této kompilace „Poland Calling“, přizval si Mike ke spolupráci další talentované polské Dj a producenty. Sám Jarek Czechowski, jak zní pravé jméno tohoto významného interpreta, o svém čerstvém hudebním počinu říká: „Toto dvoujalbum vám představí současný zvuk progressive, tech-house a minimal polské scény“. Hudebně se Mike zaměřil na materiál reprezentující aktuální sound nejen v Polsku, ale celosvětově. Stylově se kompilace pohybuje mezi moderními styly techno, tech-house a také minimal. Na dvou CD pečlivě namixoval ochutnávku těch nejlepších „pecek“ z „kuchyně“ polských hudebníků jako jsou Jacek Sienkiewicz, Marcin Czubala, Mafia Mike, Jakuba Rene Kosika. Sám Angelo Mike poskytl na kompilaci dva tracky. Minimal skladbu Transport prezentuje pod svým občanským jménem Jarek Czechowski na prvním CD kompilace. O poznání progressivnější track Road to Agra, který najdeme na CD2 má mnohem blíže ke zvuku, který aktuálně Angelo Mike prezentuje během svých vystoupení. Ukázky obou skladeb najdete na myspace.com/angelomikemusic. Kompilaci vydala hudební společnost BMG Music.

Pro všechny, kteří si koupí Poland Calling, nachystal jeho autor „odměnu“ v podobě třetího, bonusového CD. To je ke stažení na jeho stránkách www.angelomike.com a po vložení hesla z bootlegu si můžete dosyta vychutnat další porci kvalitní muziky.

POLAND CALLING CD 1

01. KIVI FOUNDATION - Limoges Paris
02. JACEK SIENKIEWICZ - Six Feet Above
03. MARCIN CZUBALA - I Am You
04. JACOB SEVILLE - Exodus (Mikita Rmx
05. JAREK CZECHOWSKI - Transport
06. SOSNOWSKI - Control (Jacob Seville Rmx)
07. SUPERSEX - Soursex
08. DOM MODY - Rubin (Come T Edit)
09. JAKUB RENE KOSIK - Desires (Mafia Mike's September Mood Rmx)
10. MILKWISH - Isotope01
11. PERES - Flying High
12. BIBICU - Mexico Dream (Milkwish Rmx)
13. SIASIA - Alpha (Jacob Seville Rmx)

POLAND CALLING CD 2
01. KD3 - Relax (Intro Mix)
02. DEEP FOG - Deep Blue Ocean
03. PIRX 'N' PERIO - Very T
04. GUDOWSKI - Maat Soul
05. DEEP FOG - Come With Me
06. 951 GASPRA (TOBIAS MANOU & SIMON.S) - Sunseeker
07. KPAXX vs. JACEK ZAMOJSKI - Hypnotone
08. ANGELO MIKE - Road To Agra
09. IGOR NOLAN - Hypno
10. STARDESIGN - Eclipse
11. STATIC SENSE - Last Heartbeat
12. THOMAS LANGNER - Blue Tracer
13. 3ARTES - U'Re Not In Love With Me

Angelo Mike (Sentence, PL, www.angelomike.com)

Angelo Mike, vlastním jménem Jarek Czechowski, začal svou kariéru v roce 1995, kdy hrál směs "Detroit Techna." V roce 2001 se Angelo Mike přestěhoval do Varšavy. Během velmi krátké doby si získal srdce partypeople v Polsku, a ti ho ve čtenářské anketě v polském časopisu „Lajf“ zvolili nejlepším domácím DJem. I díky tomuto ocenění si zahrál společně s legendami jako Paul van Dyk, Sasha, Mauro Picotto, Richie Hawtin či Ferry Corsten. Jako člen agentury Sentence a Essence Music se Angelo Mike podílí na pořádání velkých tanečních akcí v Polsku, jako např. polské edice proslulé Sensation White. Podařilo se mu pozvat velká jména světové elektronické scény a dvakrát na jeho akci vystoupil i světový TOP Dj Tiësto. Ani pro české publikum není Angelo Mike žádným nováčkem. Jeho vystoupení na Creamfields 2004, Mácháči 2006 či na megaakcích s Paul van Dykem jistě patřily na těchto akcích k tomu nejlepšímu. K festivalu Creamfields 2004 namíchal i pro časopis Xmag CD kompilaci Trance Sound Of Creamfields.

Více informací:
www.myspace.com/angelomikemusic
www.angelomike.com



Vstupenky letos na místě i v předprodeji! Nečekejte ve frontě na vstupenku na místě a zakupte si lístek s předstihem v síti Ticketpro. Vstupenka za 275 Kč vč. všech poplatků může být navíc příjemným vánočním dárkem. Cena vstupenky na místě bude 299 Kč.
 
Aquaphonic 2008 - Kamikaze Celebration TeeBee headlinerem dnb scény Aquaphonic 2008 Aquaphonic proběhne v liberecké Tipsport Areně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Aquaphonicu od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016