PARTYINFO

 

AQUAPHONIC 2008

Datum konání:
27.12.2008 - sobota
Místo konání:
Liberec - Tipsport Arena
DJs:
Ben Long, Angelo Mike, LadyJane, Chris Sadler, Bela EN, Trancegate

2nd stage - TeeBee, Pixie, Mc Jabob, Katcha, IM Cyber, Tactical
Info:
http://www.aquaphonic.cz
Popis:
start 20:00, vstup 250/299 czk
Line-up:
Rave.cz Main Hall:

20:00 Honza Mayer
21:30 Chris Sadler
23:00 Laydee Jane
00:30 Trancegate
01:00 Angelo Mike
02:30 Ben Long
04:00 Bela En
06:00 End

Poslouchej.net Drum and Bass Hall:

20:00 Tactical
22:00 Im Cyber
00:00 Teebee
02:00 Pixie & Mc Jacob
04:00 Katcha & Mc Jacob
06:00 End
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vánoce a Aquaphonic 2008 přicházejí! Tipsport arena Liberec - unikátní moderní prostor pro taneční akci Angelo Mike: "Polsko se hlásí"
Aquaphonic 2008 - Kamikaze Celebration
Největší severočeská party letos dostane úplně nový rozměr. Atraktivní liberecká Tipsport arena poskytne prostor pro dvě velké stage. Hlavní scéna, umístěná na ploše, bude patřit pravidelným rytmům. Vystoupí zde polovina legendárních Space Djz, charismatický britský dj a bavič Ben Long, nejoblíbenější polský dj Angelo Mike, Laydee Jane, Chris Sadler, Béla En a projekt Trancegate. Drum´n´bass stage bude umístěna v běžně nepřístupných prostorách pod tribunami a nabídne silný lineup ve složení TeeBee (nor), IM Cyber, Katcha a DJ Pixie + MC Jacob (Skyline), Tactical. Vstupenky je možné již nyní zakoupit v síti Ticketpro za 250 Kč + poplatky. Akce začne v sobotu 27. prosince ve 20:00 a skončí druhý den v 6:00.
 
Aquaphonic je pro mnohé vyvrcholením party sezóny v Libereckém kraji i v okolí. Již osmým rokem nabízí pestrý lineup, pověstnou atmosféru a skvělý mejdan. Nejinak tomu bude i letos, kdy headlinery hlavní stage budou dva zahraniční djs. Bena Longa z djského dua Space Djz není nutné v ČR představovat. Osobnost, která hraje a produkuje již od konce 80. let, veškeré jeho počiny by vydaly na dlouhé řádky. Je zde častým hostem a jeho vystoupení jsou ve většině reportů hodnocena v superlativech. Jeho specialitou je míchání hip hopu či breakbeatu do techna. Svižné techno však nebude jediným stylem, který zazní na hlavní stage.

Ben Long



Nejoblíbenější polský dj, Angelo Mike, přiveze aktuální zvuk stylu progressive. Sám o sobě tvrdí, že hraje pro lidi, což dokazuje i seznam mega akcí, kde již vystoupil. Kromě největších polských akcí jako Sensation White Poland či Creamfields Poland a českých Creamfields 2003 a 2004 či Mácháče 2005 si do svého profilu mohl jako první Polák napsat i obří akce jako Love Parade, Mayday nebo Nature One. Megalomansky působí i výčet světových jmen, po jejichž boku si zahrál: Carl Cox, Paul Van Dyk, Sven Väth, Dave Clark, Chris Liebing, Tiësto, Marco V...

Angelo Mike



LayDee Jane bude jedinou djkou na hlavní stage. Její emotivní vystoupení si již mohli užít návštěvnici všech významných českých akcí. Díky své oblibě v zahraničí se dokonce v roce 2006 dostala do Top 30 světových trance djs. Poslední roky se prosazuje také jako producentka, jejím posledním hitem je skladba Breaking the Spell, která se dostala i na prestižní kompilaci Club Hits 2008. Český funky house král Chris Sadler je v Liberci velmi oblíbený a i tentokrát slibuje skvělou zábavu. Projekt Trancegate se představí s novou zpěvačkou, která nazpívala vokály k nové skladbě Tma. Ve 20:00 party otevře svým electro house setem pardubický dj Honza Mayer a jako poslední zahraje moderátor pořadu Frisbee dj Béla En.

Hlavní hvězdou druhé stage bude norský d’n’b dj a producent TeeBee. Chybět nebudou ani české djské špičky – Katcha, IM Cyber a Pixie. Djské sety doplní svým osobitým hlasovým projevem MC Jacob (Skyline). Tuto stage bude otevírat liberecký nováček Tactical.

Vstupenky letos na místě i v předprodeji! Letošní nový rozměr akce si vyžádal i novinku v podobě předprodeje vstupenek v síti Ticketpro. Vstupenka za 275 Kč vč. všech poplatků tak může být příjemným vánočním dárkem.

www.aquaphonic.cz
 
TeeBee headlinerem dnb scény Aquaphonic 2008 Aquaphonic proběhne v liberecké Tipsport Areně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Aquaphonicu od Sody
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016